A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

100 δόσεις: Θα αυξάνεται το ποσό από 10 έως 100 ευρώ το μήνα!

E-mail Εκτύπωση PDF

POSO- Θα μπορεί ο υπάλληλος του ασφαλιστικού ταμείου να αλλάζει μονομερώς τις δόσεις σε λιγότερες!
- Η δόση θα μπορεί ακόμα και να διπλασιάζεται!
- Οι αλλαγές θα γίνουν από το Νοέμβριο
- Διαβάστε αναλυτικά τι περιμένει όσους χρωστούν και ποιά θα είναι τα κριτήρια Πολλά θα αλλάξουν προς το χειρότερο για όσους έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους από το Νοέμβριο, αφού πολλοί θα δουν τις δόσεις τους να διπλασιάζονται αλλά και να μειώνεται ο αριθμός τους και αυτά με μια απλά απόφαση του υπαλλήλου!

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, σύμφωνα με το νόμο 4336/15 του Μνημονίου, έρχονται επιβαρύνσεις για χιλιάδες οφειλέτες στα μηνιαία ποσά των δόσεων που κυμαίνονται από 10 ως 100 ευρώ επιπλέον, λόγω του αυξημένου επιτοκίου που καθορίστηκε στο 5,05% (αντί 3% που ισχύει τώρα).

Υπάρχει επίσης η διάταξη που αναφέρει ότι ο αριθμός των δόσεων της ρύθμισης μπορεί να αλλάζει εκ των υστέρων με απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων των ασφαλιστικών ταμείων.

Για παράδειγμα αν ένας οφειλέτης που έχει υπογράψει απόφαση για ρύθμιση 30.000 ευρώ σε 100 δόσεις, μπορεί εκ των υστέρων και με μονομερή απόφαση του Ταμείου του να έχει μετάπτωση ρύθμισης σε λιγότερες, δηλαδή από 100 στις 72, στις 50, στις 36, στις 24 ή στις 12. Αυτό πρακτικά σημαίνει τον αυτόματο διπλασιασμό της δόσης.

Το κριτήριο για να συμβεί αυτό θα είναι το εισόδημα του οφειλέτη, η περιουσιακή του κατάσταση αλλά και άλλες υποχρεώσεις που έχει.

Αν όλα αυτά συνηγορούν στο ότι ένας οφειλέτης μπορεί αντί για 250 ευρώ δόση να πληρώνει 400 ευρώ, τότε το Ταμείο με εισήγηση του υπαλλήλου θα μπορεί να μειώνει τον αριθμό των δόσεων που προέβλεπε η αρχική ρύθμιση και να υποχρεώσει τον οφειλέτη να εξοφλήσει το χρέος του σε λιγότερες δόσεις.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com