A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Έκπτωση 30% σε όσους ταξιδέψουν με τρένο για τις εκλογές

E-mail Εκτύπωση PDF

trenoΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ χορηγεί έκπτωση 30% για όσους ταξιδέψουν σιδηροδρομικά για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Η έκπτωση αφορά στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ´ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.
Σημειώνεται, ότι για τους επιβάτες που θα αγοράσουν εγκαίρως τα εισιτήρια τους θα παρέχεται επιπλέον και η έκπτωση προαγοράς 15%. Η έκπτωση, αναλογικά και κατά προσέγγιση, θα παρέχεται και στους εκλογείς-επιβάτες του προαστιακού σιδηροδρόμου για ταξίδια που θα πραγματοποιούνται κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.
'Εκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, τους έφορους και τους δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας.
Η έκπτωση θα χορηγείται πάντως μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης τίτλων μεταφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δηλαδή, δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet, και θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από 16 έως και 23 Σεπτεμβρίου 2015.
Για επιβάτες που ήδη δικαιούνται έκπτωση (πχ. φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ) εφαρμόζεται κατά περίπτωση η ευνοϊκότερη τιμολόγηση.
Για τη χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου σχετικού εγγράφου με το οποίο αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία του επιβάτη.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com