A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Οι αλλαγές σε ψωμί, γάλα και εκπτώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

gala pswmiΜεγάλες αλλαγές φέρνει η συμφωνία στην οποία κατέληξε το κουαρτέτο των δανειστών με το υπουργείο Οικονομίας σε ό,τι αφορά τον τομέα πώλησης ψωμιού, τη διάρκεια ζωή του γάλακτος, αλλά και τις εκπτώσεις....

Η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και συγκεκριμένα τα παραπάνω ζητήματα ήταν εκείνα που απασχόλησαν την πρώτη ημέρα των επαφών των υπουργών της κυβέρνησης με το κουαρτέτο των δανειστών.
Έτσι, σύμφωνα με τα «Νέα», οι αλλαγές που συμφωνήθηκαν και θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες στους κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Υπηρεσιών είναι οι εξής:
-Τους τίτλους «αρτοποιείο», «αρτοποιός» και «φούρνος» θα μπορούν πλέον να τους χρησιμοποιούν όχι μόνο όσοι παράγουν ψωμί με την χρήση πρώτων υλών αλλά και εκείνοι που θα διαθέτουν και απλά συστήματα έψησης του προϊόντος. Στη διάταξη θα προβλέπεται, όμως, ότι οι φούρνοι που παράγουν ψωμί θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον όρο «φρέσκο ψωμί».
-Καταργείται το επταήμερο της διάρκειας ζωής του παστεριωμένου γάλακτος και οι παρασκευαστές πλέον θα ορίζουν ελεύθερα την ημερομηνία λήξης.
-Διατηρείται το σημερινό καθεστώς των τακτικών και των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων και δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν προσφορές όλο τον χρόνο ενώ για το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων της Κυριακές η λύση μετατίθεται μετά την εκκρεμούσα απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα.
iefimerida.gr

 

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com