A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Συνελήφθησαν δύο άτομα για απάτη και παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών στην Καρδίτσα

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΣχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ακόμη ατόμων για παραβάσεις του Νόμου Περί Ναρκωτικών

Από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες (29-06-2012) δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 39 και 45 ετών αντίστοιχα, για απάτη και παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών ενώ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ακόμη ημεδαπών (ένας άντρας και μία γυναίκα), ηλικίας 41 και 26 ετών αντίστοιχα, για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.

sintagiΕιδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου οι δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 45 ετών αντίστοιχα, την στιγμή της αποχώρησής τους από ιατρείο 41χρονου ιατρού, στο οποίο μετέβησαν λίγη ώρα πριν και όπως διαπιστώθηκε τους είχε χορηγηθεί από την 26χρονη υπάλληλό του ιατρείου εν γνώσει του 41χρονου ιατρού παράνομη ιατρική συνταγή για την προμήθεια ναρκωτικών διαδερμικών επιθεμάτων.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

  • • τέσσερις (4) ιατρικές συνταγές για χορήγηση ναρκωτικών διαδερμικών επιθεμάτων,
  • • πέντε (5) ιατρικές βεβαιώσεις – γνωματεύσεις του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας που αφορούσαν ανίατες ασθένειες και είχαν εκδοθεί επ' ονόματι διαφορετικών ατόμων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες κατά το χρονικό διάστημα από 01-09-2011 έως και 29-06-2012 χρησιμοποιώντας πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις – γνωματεύσεις κατάφεραν να αποσπάσουν από διάφορους ιατρούς 81 συνολικά ιατρικές συνταγογραφήσεις οι οποίες αντιστοιχούν σε 154 κυτία των εν λόγω επιθεμάτων. Από τις συνταγογραφήσεις αυτές εκτελέστηκαν οι 78 και παρελήφθησαν συνολικά 151 κυτία του ιδίου διαδερμικού ναρκωτικού.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Οι δύο συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ σε βάρος του 41χρονου γιατρού και της 26χρονης υπαλλήλου του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com