A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

www.gothessaly.com: Το νέο ολοκληρωμένο τουριστικό πόρταλ της Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

portalΈνα νέο σύγχρονο ιστοχώρο που φιλοδοξεί να προβάλει διεθνώς τη Θεσσαλία και να την καταστήσει ως ισχυρό τουριστικό πόλο έλξης αλλά και προορισμό προτεραιότητας για εκατομμύρια επισκέπτες, βρίσκεται πλέον σε λειτουργία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πρόκειται για το portal www.gothessaly.com, το οποίο υλοποιήθηκε μέσα από το επιχειρησιακό πρόγραμμα της «ψηφιακής σύγκλισης» και ανοίγει νέους ορίζοντες με προηγμένες δυνατότητες τουριστικής προβολής αξιοθέατων και επιχειρήσεων, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως δίνεται η δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να διατηρεί τη δική της ιστοσελίδα.
Πιο συγκεκριμένα, η δημιουργία του τουριστικού ιστοχώρου της Περιφέρειας, περιλαμβάνει προηγμένες δυνατότητες (όπως γεωγραφική εγγύτητα σημείων, εκφώνηση κειμένων, κλπ), με σύγχρονη εμφάνιση και ευκολία πλοήγησης, με υποστήριξη όλων των σύγχρονων μορφών υλικού και κάλυψη όλων των γνωστών τύπων συσκευών (υπολογιστές, tablets, smartphones).
Εκτός από την προβολή των αξιοθέατων, έχει ληφθεί μέριμνα και για την προβολή των Θεσσαλικών επιχειρήσεων (κυρίως γι αυτές που έχουν σχέση με τον τουρισμό, χωρίς να αποκλείει καμία), δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να έχει τη δική της σελίδα.
Με το, ενσωματωμένο στο portal, σύστημα καταμέτρησης της ικανοποίησης των επισκεπτών, θα υπάρχει ένα ακόμη εργαλείο στις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός και η άψογη λειτουργικότητά του, αναμένεται να μετατρέψουν το www.gothessaly.com σε ένα πολύτιμο εργαλείο για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλίας.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com