A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Βουλευτές θα πάρουν με κλήρωση, βουλευτικά αυτοκίνητα. Ποιοι αρνήθηκαν

E-mail Εκτύπωση PDF
vouliΣτην κληρωτίδα της Βουλής θα μπουν σήμερα τα ονόματα των νέων βουλευτών που θα παραλάβουν τα αυτοκίνητα που επέστρεψαν συνάδελφοί τους οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκλεγούν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Μέχρι 1300 κυβικά δικαιούνται οι βουλευτές της Αττικής και μέχρι 1600 κυβικά οι βουλευτές της περιφέρειας καθώς με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας τον Σεπτέμβριο του 2011 και επί προεδρίας Φίλιππου Πετσάλνικου, είχαν καταργηθεί τα πολυτελή και μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις έφταναν και τα 3600 κυβικά, και η Βουλή είχε εξοικονομήσει στον προϋπολογισμό της ενάμιση εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, περίπου 25 με 30 βουλευτές έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση αυτού του κοινοβουλευτικού τους προνομίου. Από αυτούς οι 24 είναι παλαιοί βουλευτές και οι 11 νεοεκλεγέντες.

Οι 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα παραλάβουν τα αυτοκίνητα που τους παραχωρεί η Βουλή με τη μέθοδο λίζινγκ, με σκοπό να τα διαθέσουν σε οικογένειες που έχουν ανάγκες. Κύκλοι πάντως της Βουλής τόνιζαν ότι δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση του αυτοκινήτου της Βουλής σε άλλο πρόσωπο.

Μάλιστα την πρόθεσή του να δώσει σε εξαμελή μονογονεϊκή οικογένεια το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο εξέφρασε μέσω twitter o Ηλίας Κασιδιάρης.

Σημειώνεται επίσης ότι ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδέχθηκαν τις υπηρεσίες του αστυνομικού της ΕΛΑΣ που τους διαθέτει το κράτος για την προσωπική τους ασφάλεια.

Zougla.gr

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com