A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Παράταση ‘’Μύλου Ξωτικών’’ λόγω επισκεψιμότητας

E-mail Εκτύπωση PDF

sun10Παρατείνεται η μαγεία των Χριστουγέννων στα Τρίκαλα! Η αγάπη, το χαμόγελο, η χαρά, προσελκύουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες, με αποτέλεσμα ο Μύλος των Ξωτικών να είναι και φέτος ο υπ' αριθμόν 1 προορισμός στην Ελλάδα!...

Μάλιστα, η προτίμηση εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών, οδήγησε σε αυξημένο αριθμό κρατήσεων, ακόμη και μετά την επίσημη, προγραμματισμένη τελετή λήξης, στις 3 Ιανουαρίου 2016. Ενδεικτικό είναι ότι οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία βρίσκονται στο 75% στις 4 Και 5 Ιανουαρίου, όταν, δηλαδή, θα έπρεπε ο Μύλος να έχει ολοκληρωθεί!
Με βάση αυτά τα δεδομένα και αφού ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συνεκτίμησε τα αιτήματα επαγγελματικών φορέων, εισηγήθηκε στο Δ.Σ. της e-trikala ΑΕ, την παράταση της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής. Ο κ. Παπαστεργίου πρότεινε και το Δ.Σ. αποδέχθηκε, ο Μύλος των Ξωτικών 2015 να ολοκληρωθεί τελικά στις 6 Ιανουαρίου 2016, τρεις ημέρες μετά την προγραμματισμένη τελετή λήξης, λόγω πληθώρας επισκεπτών, αγάπης και χαμόγελου!
Η νεράιδα Σταρένια θα συνεχίσει να υποδέχεται τους επισκέπτες στον αλευρόΜυλο, μέχρι την ημέρα των Φώτων, τότε, δηλαδή, που ο Μύλος θα... κλείσει τα Φώτα του. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 3 Ιανουαρίου, ο Μύλος θα λειτουργήσει κανονικά στις 4 και 5 Ιανουαρίου και ο αποχαιρετισμός θα γίνει με ένα μεγάλο πάρτι το πρωί της 6ης Ιανουαρίου, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σε όλες τις δράσεις!
Η μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων στην Ελλάδα,
στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα, δίνει δώρα χαράς σε όλους, ευχόμενη

 

Καλές Γιορτές!

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com