A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
paterasΠερνάμε τις χειρότερες ημέρες των τελευταίων δεκαετιών και ζούμε καθημερινά με το άγχος του «τι θα ξημερώσει αύριο», του πως θα πληρώσουμε τους δυσβάστακτους φόρους, του πότε θα πιάσουμε δουλειά, του πώς θα κρατήσουμε την επιχείρηση στη ζωή και φυσικά τι θα γίνουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Όλοι γνωρίζουν πως εδώ που φτάσαμε δεν είμαστε ούτε τυχαία, ούτε ανέλπιστα. Πληρώνουμε τα εγκληματικά λάθη όσων μας κυβέρνησαν και την νοοτροπία των πολιτικών μας. Η Διαπλοκή, η Διαφθορά και το πελατειακό κράτος αυτοί το έστησαν με μόνο σκοπό τον έλεγχο του πολιτικού συστήματος και την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων. Δημοκρατία είχαμε μόνο στα λόγια, στην πράξη, όμως είχαμε Ολιγαρχία, αφού δυο – τρείς οικογένειες σε κάθε νομό εξουσίαζαν των πάντων.

Έτσι έκλεβαν τον Λαό, έπαιρναν δάνεια με δυσβάστακτους όρους και σιγά – σιγά οδήγησαν την πατρίδα μας στο σημερινό κατάντημα, αφού παράγραψαν ετσιθελικά όλα τα εγκλήματα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά, που οι ίδιοι έκαναν.

Γι' αυτό βρεθήκαμε για πρώτη φορά μετά την Μεταπολίτευση σε μια τρικομματική κυβέρνηση, με προγραμματικές συγκλίσεις και με μόνο σκοπό να κρατηθεί η χώρα στην τροχιά της Ευρώπης και φυσικά να σωθεί από την καταστροφή.

Το πείραμα είναι δύσκολο και κανένας δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα. Εκείνο που μας παρηγορεί είναι η καλή μέχρι τώρα συνεργασία των τριών κομμάτων Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και η ελπίδα ότι κάτι πάει να γίνει.

Τα πρώτα βήματα είναι θετικά, αν και σημαδεύτηκαν από την ασθένεια του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και από παραιτήσεις στελεχών της κυβέρνησης. Δυστυχώς, αυτό το πρωτοφανές για την Ελλάδα κυβερνητικό σχήμα, έχει μπροστά του μόνο δύσκολα και φυσικά είναι η τελευταία ελπίδα για την σωτηρία της πατρίδας μας. Επιθυμία όλων είναι να πετύχει αυτή η κυβέρνηση και τα πρώτα δείγμα γραφής είναι θετικά.

Φυσικά κανένας δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον, όλοι τους, όμως, θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, αφού ξεχάσουν τον τρόπο με τον οποίον κυβερνούσαν την πατρίδα μας οι «κοτσαμπάσηδες» της πολιτικής και αφού ενστερνισθούν την άποψη ότι όλα γίνονται από τον Λαό, με τον Λαό, για τον Λαό.

Πάντως από την στιγμή που ο Πρωθυπουργός κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες, κανένας άλλος δεν μπορεί να αναζητεί δικαιολογία.

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D.Ed., M.Ed., Ph.D.

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com