A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Σε πέντε δόσεις η εξόφληση του τέλους ακινήτων

E-mail Εκτύπωση PDF
telosAkinitonΤην εξόφληση του τέλους ακινήτων σε πέντε δόσεις ανακοίνωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης. 

Την εξόφληση του τέλους ακινήτων σε πέντε δόσεις ανακοίνωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης και προανήγγειλε ότι η αποστολή των σχετικών ειδοποιητηρίων θα γίνει το επόμενο διάστημα. Πρόσθεσε ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν το ειδικό τέλος θα ενσωματώνεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, ζητήματα που αφορούν την αύξηση των δόσεων εξόφλησης του φόρου εισοδήματος, την έκτακτη εισφορά και το τέλος επιτηδεύματος που περιλαμβάνονται στο εκκαθαριστικό των φετινών φορολογικών δηλώσεων, θα συζητηθούν και θα αποφασισθούν σε συνεργασία με την τρόικα. Με τους ελεγκτές θα συζητηθεί και το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ 23% στη εστίαση.

Είπε ακόμη ότι δεν τίθεται θέμα αύξησης των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων, αφού -όπως ανέφερε- οι αγοραίες τιμές έχουν πέσει σημαντικά.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε ότι το Σεπτέμβριο πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα περιλαμβάνει αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος όπως και στο μέτρο των αποδείξεων -που κρίνεται ότι δεν είναι το προσφορότερο μέτρο κατά της φοροδιαφυγής, τη θέσπιση του νέου περιουσιολογίου και διατάξεις για το νέο Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων των επιχειρήσεων. Οι αλλαγές θα ισχύσουν από το 2013.

Για το θέμα της εξίσωσης των φόρων του πετρελαίου θέρμανσης στο 80% του πετρελαίου κίνησης, ο κ. Μαυραγάνης εκτίμησε ότι θα υπάρξει μείωση στην τιμή του πετρελαίου κίνησης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com