A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

Εκδήλωση με θέμα "Ελλήνων Πατρίδες"

agiasofia  Μια σπουδάια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Πολιστισκό Κέντρο Καλαμπάκας από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας όπου τα παιδιά της χορωδίας του σχολείου ζωντανεύουν μνήμες, καθώς περιδιαβαίνουν τα μουσικά μονοπάτια του Ελληνισμού της «Βασιλίδας των πόλεων» Κωνσταντινούπολης και της κοσμοπολίτισσας Σμύρνης.

   Η μουσική περιήγηση στα μαρτυρικά χώματα του Ελληνισμού θα γίνει το Σάββατο στις 19:30 το απόγευμα.

   «Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική. Το σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου,Εκεί ρόδια, κυδώνια, θεοί μελαχρινοί, θείοι κι εξάδελφοι το λάδι αδειάζοντας μες στα πελώρια κιούπια»

Οδυσσέας Ελύτης – Άξιον Εστί

   «Πατήματα του Αναξαγόρα ή του πάππου μου στις αμμουδιές σου, πλάι στα ερημικά των ξένιων θεών. Δεν εκπατρίζεται το πνεύμα, είπα. Δεν εξορίζεται η ψυχή. Σε κατοικώ αιώνες τώρα. Περιπλανώμενη η ψυχή μου τρεις χιλιάδες χρόνια, τυλιγμένη αβύσσους λευκές με φωνές πράσινου μέταλλου και αίμα ρίζας»

Μαρία Λαμπαδαρίδου-Πόθου – Μυστικό Πέρασμα

   «Στον ήλιο της Ανατολής μεσ' στ' άχραντά της χέρια πήρε, μεγάλωσεν Εσένα η Πίστη του Κυρίου, δέηση και μέρας και νυχτός, απάνου από τ' αστέρια το επαγγελμένο Σου όραμα Σταυρός του μαρτυρίου.

   Εσύ δεν άκουες τη φωνή που έλεγε πέρνα! σώσου! θύμα και σώστης, όλα εσύ, και αμνός ο Ποιμενάρχης, και με τη Σμύρνη σου μαζί κι απάνου απ' το λαό σου και στης ιδέας τους ουρανούς – δεν πέρασες – υπάρχεις. Τέτοιος βωμός, μακαριστέ, το μνήμα που σου υψώνει και στο χαμό και πάντα ορθή και αχάλαστη η Πατρίδα.

   Πίστη κι Αγάπη, Ελλάδα, Θεός! Και τρίσβαθο το χιόνι βλάστησης καρπερότερης μας φέρνει την ελπίδα.»

Κωστής Παλαμάς - Χρυσόστομος


DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com