A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Βάσεις 2012: Δείτε αναλυτικά πώς διαμορφώνονται φέτος

E-mail Εκτύπωση PDF
aeiΆνοδο σε δεκάδες σχολές των ΑΕΙ- ΤΕΙ, και κυρίως στα τμήματα που δίνουν την δυνατότητα εργασίας στο Δημόσιο, καθώς και στις υψηλόβαθμες σχολές των κεντρικών ιδρυμάτων, θα πρέπει να αναμένουν οι υποψήφιοι, που συμμετείχαν φέτος στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Παρόλο που ήταν οριακή η αύξηση των αριστούχων, αναμένεται άνοδος στο 1ο Επιστημονικό Πεδίο, καθώς και στις θεωρητικές σχολές, όπως Νομικά και Παιδαγωγικά.

Στο 1ο Επιστημονικό Πεδίο η άνοδος θα είναι της τάξεως των 300 με 350 μορίων, ενώ αντίθετα πτώση θα παρουσιάσουν τα ξενόγλωσσα τμήματα, καθώς και οι φυσικομαθηματικές σχολές.

Ειδικότερα, η πτώση στα κεντρικά ιδρύματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί μεταξύ 400 έως 600 μορίων, ενώ για ορισμένα περιφερειακά ιδρύματα μπορεί να φτάσει και τα 900 μόρια.

Στις Πολυτεχνικές Σχολές, η πτώση για το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο θα φτάσει τα 20 με 250 μόρια, ενώ σε περιφερειακά ιδρύματα οι υποψήφιοι μπορούν να υπολογίζουν ότι χρειάζονται μέχρι και 500 μόρια λιγότερα σε σχέση με πέρυσι.

Μεγαλύτερη θα είναι η πτώση σε Αρχιτεκτονική και σχολή Μηχανικών εξαιτίας της χαμηλής βαθμολογίας στα ειδικά μαθήματα.

Σχεδόν στα ίδια επίπεδα θα είναι οι σχολές ιατρικές, ενώ αύξηση στα πανεπιστήμια της Αθήνας και πτώση στα πανεπιστήμια της επαρχίας αναμένεται για τις Οικονομικές Σχολές.

Τέλος, εκτόξευση των βάσεων αναμένεται στις Αστυνομικές Σχολές και αισθητή άνοδο στις Στρατιωτικές Σχολές.

Έθνος

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com