A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Θα ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα και στην περιοχή μας?

E-mail Εκτύπωση PDF

siraggaΣτις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης το κομμάτι του πετάλου «Μαλιακός – Κλειδί» και ο αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας, καθώς και άλλα μεγάλα έργα. Για να τρέξει πιο γρήγορα η όλη διαδικασία ορίστηκε μάλιστα και ειδικός διαπραγματευτής με μοναδικό αντικείμενο και αποστολή την επίσπευση των έργων.... Αγώνα δρόμου για να «ξεκολλήσουν» τα μεγάλα έργα ξεκινά η κυβέρνηση, όπως αναφέρουν tanea.gr . Η επανεκκίνηση των συμβάσεων παραχώρησης των τεσσάρων μεγάλων αυτοκινητοδρόμων αποτελεί βασική προτεραιότητα της. Με απόφαση του πρωθυπουργού, μετά από εισήγηση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, ορίζεται ο Ευθύμιος Βιδάλης ως διαπραγματευτής για την επίλυση του θέματος.
Οι συμβάσεις έχουν παρουσιάσει καθυστερήσεις στην υλοποίηση τους, λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης και της έλλειψης ρευστότητας στον χρηματοπιστωτικό τομέα, που επηρέαζε άμεσα την χρηματοδότηση των έργων και των παραχωρησιούχων.
Στόχος της διαπραγμάτευσης είναι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να καταλήξει σε μια συμφωνία-πλαίσιο για τα έργα και μέχρι το τέλος του χρόνου, με όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται, οι συμφωνίες για τα έργα να τεθούν υπό την έγκριση της ελληνικής Βουλής.
Τα έργα που υλοποιούνται με συμβάσεις παραχώρησης και είναι ενταγμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Προσπελασιμότητας είναι η Ιόνια Οδός, ο αυτοκινητόδρομος «Μαλιακός – Κλειδί», ο αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας, ο αυτοκινητόδρομος «Ελευσίνα, Κόρινθος, Πάτρα, Πύργος, Τσακώνα», και ο αυτοκινητόδρομος «Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα» και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη (οι εργασίες στον οδικό άξονα συνεχίζονται κανονικά).
Η πλήρης έναρξη κατασκευής των έργων αυτών θα συμβάλει σημαντικά στο ΑΕΠ της χώρας κατά 1,5% και στην ενίσχυση της απασχόλησης δημιουργώντας δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Σημειώνεται ότι ο κ Βιδάλης έχει εργασθεί με επιτυχία στον ιδιωτικό τομέα και έχει χρηματίσει πρόεδρος του Συμβουλίου Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΣΕΒ.
Εάν ξεκινήσουν τα έργα στην περιοχή μας θα είναι μια μεγάλη ανάσα για πολλούς εργαζόμενους και επαγγελματίες, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμπλέκονται με αυτά.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com