A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Στην Τζιούρτζια και στην Καστανιά η δικαστής της Χρυσής Αυγής

E-mail Εκτύπωση

lep1Η Μαρία Λεπενιώτη βρέθηκε στο χωριό της για διακοπές ...
Αυγουστιάτικες διακοπές στην Αγία Παρασκευή (Τζιούρτζια), απ΄ όπου κατάγεται, έκανε και φέτος η "σιδηρά κυρία" των δικαστηρίων, εφέτης και πρόεδρος του δικαστηρίου που ασχολείται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Μαρία Λεπενιώτη....

Θεωρείται από τους πιο αξιόλογους Έλληνες δικαστές και από τα χέρια της έχουν περάσει σημαντικές υποθέσεις.
lep2Η παρουσία της στο χωριό, λένε οι περίοικοι, τελούσε πάντα υπό διακριτική φρούρηση...
Βαρύ Βιογραφικό

 

lep3Η πολύγλωσση δικαστίνα (μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά) και κάτοχος μεταπτυχιακού με άριστα στο Αστικό- Εργατικό Δίκαιο, είναι σύζυγος του Καλαμπακιώτη διακεκριμένου ιατροδικαστή και προϊστάμενου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκου Καρακούκη γιο του αείμνηστου Καλαμπακιώτη, (καταγόμενου από την Καστανιά) Γεωργίου Καρακούκη και της αείμνηστης Καλαμπακιώτισας Λουκίας Στάλια.
lep4Η Μαρία Λεπενιώτη είναι εκλεγμένο Α' αναπληρωματικό μέλος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Εφετείου Αθηνών. Υπήρξε πέραν των άλλων ανακρίτρια στο Πρωτοδικείο Αθηνών επί 4 χρόνια και διεκπεραίωσε σημαντικές υποθέσεις όπως το αποκαλούμενο συνδικάτο του εγκλήματος, κυκλώματα εκβιαστών κλπ. Δίκασε εξαιρετικά σοβαρές υποθέσεις (ναρκωτικά και άλλα κακουργήματα) και πρόσφατα προήδρευσε της δίκης για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα Tor-M1, με βασικό κατηγορούμενο τον κύπριο, πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνο Μιχαηλίδη και του γιου του Μιχάλη, οι οποίοι καταδικάστηκαν.
nik11Μια συνάντηση αγαπημένων συγγενών
Κατά την παραμονή της στην περιοχή, (Τζούρτζια και Καστανιά), η οικογένεια του Νίκου Καρακούκη και της Μαρίας Λεπενιώτη, συναντήθηκαν και διασκέδασαν με τα αγαπημένα τους ξαδέρφια που ζουν στην περιοχή.
nik1Μια συνάντηση που δείχνει την αγάπη που έχουν μεταξύ τους τα πρώτα ξαδέρφια, παιδιά αδερφών από την Καλαμπάκα. Οι περισσότεροι έτρεξαν μετά συζύγων να βρεθούν και να τα πουν, στο CaSA di GALO, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμπάκα στο δρόμο για την Καστανιά, γιατί οι καλές συναντήσεις γίνονται σε όμορφα μέρη και με γευστικά πιάτα.
casa di caloΕκεί λοιπόν έγινε η συνάντηση μια πανέμορφη Αυγουστιάτικη βραδιά.
Καλαμπακιώτες όλοι, κυρίως επιστήμονες, καταξιωμένοι κρατούν εκείνη τη σχέση τη συγγενική που τους δίδαξαν οι γονείς τους που έχουν φύγει από τη ζωή, τη σχέση που πρώτα ξαδέρφια πρέπει να έχουν.
nik2Δεν είναι η πρώτη φορά ούτε και η τελευταία που τα ξαδέρφια ανταμώνουν.
Τι δεν θυμούνται και τι δεν λένε μεταξύ τους. Ότι παλιό τους δένει και ότι καινούργιο τους ανανεώνει έτσι ώστε να αφήσουν παρακαταθήκη αυτή τη σχέση και στα παιδιά τους.
nik3Το χρόνο λοιπόν τα ξαδέρφια τον έδεσαν μοναδικά για να μαρτυρά την παιδεία και την αγάπη, αγάπη αληθινή πραγματική που πάντα δημιουργεί και ποτέ δεν καταστρέφει που λέει ο Λεό Μπουσκάλια.
Ο χρόνος δεν έχει σβήσει το συγγενικό δέσιμο. Όσο για τις φωτογραφίες τι άλλο από το ρητό «μια φωτογραφία χίλιες λέξεις».
nik4Καλή νέα αντάμωση αγαπημένα ξαδέρφια.
Τη συνάντηση οργάνωσε ο Θεοδόσης Στάλιας του Γεωργίου που είναι... «ειδικός» στις συναντήσεις αυτού του είδους, με τη βοήθεια του Νίκου του Καρακούκη.

Ελένη Σκαρλάτου
Δημοσιογράφος

nik5

 

nik6

nik7

nik8

nik9

nik10  2

nik10

nik12

nik13

nik14

nik15

nik16

nik18

nik17

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com