A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

E-mail Εκτύπωση
monimiΑπό τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012 έως την Τρίτη 24 Ιουλίου 2012 διεξήχθησαν οι Προκαταρκτικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Στρατιωτικών Σχολών.

Για τους υποψηφίους των Στρατιωτικών Σχολών προβλέπονται Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) οι οποίες υπόκεινται σε ένα ενιαίο επιλογικό σύστημα που περιλαμβάνει Ψυχομετρικές – Αθλητικές Δοκιμασίες και Υγειονομικές Εξετάσεις.

Η Σχολή υπέβαλε σε Προκαταρκτικές Εξετάσεις τους υποψηφίους που είχαν δηλώσει τη ΣΜΥ ως «πρώτη προτίμηση» στην αίτησή τους.

Οι υποψήφιοι είχαν ήδη κατανεμηθεί σε ομάδες και οι ΠΚΕ της κάθε ομάδας διήρκησαν 4 ημέρες, όπως παρακάτω:

stivosΤην 1η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν στο 414 ΣΝΕΝ (Πεντέλη Αττικής) για τις Υγειονομικές εξετάσεις.

Την 2η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν στο 401 ΓΣΝΑ (οδός Μεσογείων και Κατεχάκη στο Χολαργό Αττικής) για εξέταση από την Ανώτατη Στρατιωτική Υγειονομική Επιτροπή (ΑΣΥΕ).

Την 3η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για τις αθλητικές δοκιμασίες. Όσοι είχαν δηλώσει Σχολή που απαιτούσε εξέταση στην κολύμβηση εξετάστηκαν την ίδια μέρα στο κολυμβητήριο Τρικάλων.

Την 4η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν στη Σχολή για τις Ψυχομετρικές Εξετάσεις.

Εκτός από το εξεταστικό κέντρο που λειτούργησε στη ΣΜΥ, αντίστοιχα εξεταστικά κέντρα λειτούργησαν και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά στις ομάδες υποψηφίων που εξετάστηκαν στα Τρίκαλα, οι επιτυχόντες στην κατηγορία των Όπλων ανέρχονται στους 428 και στην κατηγορία των Σωμάτων ανέρχονται στους 454.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com