A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Σχόλιο για την έναρξη του σχολικού έτους στον απόηχο των πλημμυρών

E-mail Εκτύπωση PDF

Xris. LiapisΦέτος, οι μαθήτριες και οι μαθητές πολ-λών χωριών της Ε-παρχίας Καλαμπά-κας και αρκετών χω-ριών του Νομού των Τρικάλων, προσήλ-θαν στις σχολικές αίθουσες, για την έναρξη της ακαδημα-ϊκής χρονιάς, στον απόηχο της μεγάλης φυσικής καταστρο-φής των πρόσφατων πλημμυρών. Είναι αλήθεια πως άλλη μια σχολική χρονιά αρχίζει εν μέσω των σφοδρών δεινών...

που εξακολουθεί να υφίσταται ο κοινωνικός μας ιστός, εξαιτίας της ανεπίλυτης οικονομικής κρίσης. Δεινά που καθιστούν ακόμη πιο ευάλωτους τους πολίτες απέναντι σε δυσμενείς απροβλεπτότητες και ανατρεπτικές αντιξοότητες, όπως οι καταστροφικές πλημμύρες του Σαββατοκύριακου.
Αυτές τις στιγμές, η παιδεία, ως μείζον κοινωνικό αγαθό εσωτερικής θωράκισης και πνευματικής ενδυνάμωσης καλείται να αποτελέσει το αντίδοτο στη γενικευμένη απελπισία και τη συγκυριακή κακοδαιμονία της πατρίδος μας, εν προκειμένω δε και της ιδιαιτέρας μας πατρίδος. Είναι αρκετά ελπιδοφόρο το γεγονός πως χάρη στην ετοιμότητα των τοπικών, δημοτικών και περιφερειακών αρχών και αρχόντων, κανένα σχολείο δεν έμεινε κλειστό στον Δήμο Καλαμπάκας και στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο και στη μικρογεωγραφία της περιοχής. Η σκέψη και οι ελπίδες μας συνοδεύουν όλα τα παιδιά που ξεκινούν με αισιοδοξία, όρεξη και εσωτερική δύναμη τον εφετινό αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης και της πνευματικής καλλιέργειες. Έναν αγώνα που προσωποποιεί τις ελπίδες και τους πόθους των γονιών τους οι οποίοι αντιμάχονται, με όσες αντοχές έχουν ακόμη απομείνει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, την οικονομική και κοινωνική κρίση, την καιρική αντιξοότητα και την κακοδαιμονία της διεθνούς συγκυρίας και των πολιτικών μας επιλογών. Καλή πρόοδο, φιλομαθές πνεύμα και ακάματη επιμονή ευχόμαστε στους μαθητές και τις μαθήτριες όλου του νομού των Τρικάλων ώστε, πραγματώνοντας τις ελπίδες όλων μας για εθνική ανάκαμψη και προοπτική, να γίνουν οι καλύτεροι πολίτες του αύριο.

 

Χρίστος Χ. Λιάπης MD, MSc, PhD
Ιατρός - Διδακτωρ Παν/μίου Αθηνών

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com