A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πως να πληρώσετε σε 24 δόσεις ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος - Καμπανάκι για φόρους

E-mail Εκτύπωση PDF

left1aΚαμπάνα χτυπάει για τους φορο-λογούμενους και σήμα SOS για το υπουργείο Οικονομικών. Οι μεν κα-λούνται ως την άλλη Παρασκευή να πληρώσουν φόρους 1,8 δισ. ευρώ για...

εισόδημα και ΕΝΦΙΑ και το υπουργείο να εισπράξει συνολικά 4,4 δισ. περίπου για ολόκληρο το Φεβρουάριο από όλες τις πηγές, ώστε να μην αρχίσουν να παίζουν τα ...τέλια του φόβου για την πορεία των εσόδων και την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
Οι φορολογούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες από τους λογιστές, σπεύδουν να κάνουν χρήση των ρυθμίσεων για δώδεκα δόσεις και των πληρωμών με κάρτες.
Με τον τρόπο αυτό θα διευκολυνθούν να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις.
Ειδικότερα ο συνδυασμός 12 δόσεων στο Δημόσιο και 12 άτοκων δόσεων με την πιστωτική κάρτα μπορεί να δώσει ανάσα και χρόνο για την πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων, αφού η τελική πληρωμή μπορεί να φτάσει στην καλύτερη περίπτωση σε 24 δόσεις.
Επισημαίνεται ότι με τις πιστωτικές κάρτες μπορείτε να εξοφλήσετε τις φορολογικές υποχρεώσεις από 9 ως 12 άτοκες δόσεις ανάλογα με την τράπεζα που εκδίδει την κάρτα.
Παράλληλα στις εφορίες προσέρχονται πολλοί φορολογούμενοι για να συμψηφίσουν επιστροφές φόρων με οφειλές. Το ποσό που μπορεί να συμψηφιστεί ξεπερνά ελαφρώς τα 300 εκατομμύρια ευρώ.
Από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΓΓΔΕ και το υπουργείο Οικονομικών δείχνει ότι 1.039.540 ιδιοκτήτες ακινήτων οφείλουν ΕΝΦΙΑ συνολικού ύψους έως 50 ευρώ, ενώ πέντε μηνιαίες δόσεις καλούνται να πληρώσουν 5.323.649 ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι συνολικά θα καταβάλουν 3,258 δισ. ευρώ.

 

 

Θανάσης Λυρτσογιάννης

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com