A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Μήνυμα Πρ. Ένωσης Περιφερειών Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για Πρωτοχρονιά 2017

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos-new 400Η ανατολή του νέου χρόνου φέρνει μαζί της την προσδο-κία για ένα καλύτερο μέλλον. Είναι η στιγμή που ο σπόρος της ελπίδας για ευτυχία και ευημερία ανθίζει στην καρδιά του ανθρώπου....

Σ' αυτό το κλίμα αισιοδοξίας και πίστης σ' ένα καλύτερο αύριο χρειάζεται να επενδύσουμε ώστε να ανθίσει ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.
Το 2017 προβάλλει ως η χρονιά των μεγάλων προκλήσεων και των μεγάλων αποφάσεων. Είναι η ώρα ν' αφήσουμε οριστικά πίσω μας τις δυσκολίες, τις παθογένειες του παρελθόντος, όλα όσα – εύλογα - μας πίκραναν και μας θύμωσαν.
Είναι η ώρα των ρηξικέλευθων αποφάσεων για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο προκειμένου να ξεφύγουμε από την μετρολογία των μνημονίων και να εστιάσουμε στην πραγματική οικονομία, τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας, σταθερών θέσεων εργασίας και αξιοπρεπών μισθών στην πατρίδα μας.
Το 2017 πρέπει να είναι το έτος της παραγωγής και της εργασίας κι εμείς στην Περιφέρεια Θεσσαλίας σχεδιάζουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες για να στηρίξουμε καινοτόμες και εξωστρεφείς προσπάθειες, να παραδώσουμε στο κοινωνικό σύνολο σύγχρονες υποδομές, να σταθούμε ακόμη πιο αποτελεσματικά στο πλευρό των συνανθρώπων μας και ιδίως αυτών που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.
Είμαι πεπεισμένος ότι το 2017 μπορούμε ν' αλλάξουμε το ρου της σύγχρονης ιστορίας μας αρκεί να το πιστέψουμε και να τολμήσουμε.
Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία, προκοπή και δημιουργικότητα σε κάθε οικογένεια στη Θεσσαλία. Ο καινούργιος χρόνος ας φέρει στην καθεμιά και τον καθένα ό,τι προσδοκά και αγωνίζεται να πετύχει.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com