A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Μπλόκα αγροτών από Δευτέρα - Βάζουν μπροστά τα τρακτέρ

E-mail Εκτύπωση PDF

trakteeerΟι φόροι κατεβάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους. Ήδη οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι βάζουν μπροστά τις μηχανές των τρακτέρ και από τη Δευτέρα τα βγάζουν στο δρόμο...

Έτοιμοι για το μπλόκο της Νίκαιας είναι η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα της επαρχίας Φαρσάλων, που συνεδριάζουν σήμερα στις 6 το απόγευμα, στο Βασιλί Φαρσάλων.
Και στη Φθιώτιδα οι αγρότες έχουν αρχίσει να ζεσταίνουν τα τρακτέρ και όπως έχουν ανακοινώσει από Δευτέρα θα στηθεί το πρώτο μπλόκο στην Ανθήλη.
Σύμφωνα με το newsit.gr με επιστολή προς τον Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, που απέστειλε η υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Ρουμιάνα Μπατσβάροβα, εκφράζει τις ανησυχίες της Βουλγαρικής κυβέρνησης για το ενδεχόμενο αποκλεισμού των συνόρων από Έλληνες αγροτοσυνδικαλιστές, στο πλαίσιο των εξαγγελθεισών κινητοποιήσεών τους.
Την ίδια ώρα, εκπρόσωποι των ενώσεων μεταφορέων της Σόφιας δηλώνουν πως σε περίπτωση που οι Έλληνες αγρότες προχωρήσουν στο μπλοκάρισμα των συνοριακών διαβάσεων, θα προβούν και εκείνοι σε αντίποινα, αποκλείοντας κάθε πρόσβαση μέσω οδικών αξόνων που καταλήγουν, μέσω της χώρας τους, στην Ελλάδα.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com