A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ποιοι θα πληρώσουν τον λογαριασμό της συμφωνίας. Τι θα χάσουν μισθωτοί και συνταξιούχοι

E-mail Εκτύπωση PDF

foroi 201Βαρύς  θα  είναι  ο  λογαριασμός  για  εκατομμύρια μισθω-τούς και συνταξιούχους οι οποίοι από το 2019 θα δουν τις συνέπειες της συμφωνίας που...

κλείνει τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, για το μεν αφορολόγητο όλα δείχνουν ότι πέφτει κάτω από τις 6.000 ευρώ μεταξύ των 5.600 και 5.900 ευρώ γεγονός που θα σημάνει νέο φόρο από 20 ως και 680 ευρώ για όλους όσοι έχουν μισθό ή σύνταξη άνω των 400 ή 460 ευρώ το μήνα. Θα πληρώσουν φόρο και οι πλέον φτωχοί από όσους έχουν δηλαδή ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα.
Σύμφωνα με το newsit, το κυβερνητικό στρατόπεδο θέλει να ελαφρύνει το βάρος με μείωση του χαμηλού συντελεστή της εφορίας από το 22% στο 20%, αλλά στο σημείο αυτό υπάρχουν διαφωνίες από την πλευρά των δανειστών.
Πιθανή μείωση του συντελεστή φορολόγησης ίσως αυξήσει και την μείωση στο αφορολόγητο.
Στο επίπεδο των συντάξεων γίνεται προσπάθεια, δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη αυτό, η προσωπική διαφορά να μειωθεί από το 2019 και μετά, όχι εφάπαξ όπως θέλει το ΔΝΤ, αλλά σε δύο δόσεις. O υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έστειλε τη Δευτέρα επιστολή στους θεσμούς αντιπροτείνοντας εναλλακτικές λύσεις όπως η μείωση, και όχι η πλήρης κατάργηση, της προσωπικής διαφοράς το 2019 και την κλιμακωτή μείωση του αφορολογήτου το 2019 και 2020 κάτι που αφήνει ένα κενό 0,3% του ΑΕΠ. Παράλληλα η κυβέρνηση επιχειρεί να προστατέψει τις συντάξεις από 700 ευρώ το μήνα και κάτω από τη μείωση της τάξης του 30% που θα επέλθει για τα ποσά από εκεί και πάνω. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να επιστεγαστούν περισσότεροι από 1.200.000 συνταξιούχοι.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com