A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα ονόματα υποψηφίων από την Πέρυ Χαρτοπούλου

E-mail Εκτύπωση

dimioyrgiki-rizospastiki-kinisi

Από το συνδυασμό «Δημιουργική Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Δήμου Καλαμπάκας» ανακοινώνονται ακόμη 12 υποψήφιοι του ψηφοδελτίου για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου με επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχο Καλαμπάκας Πέρυ Χαρτοπούλου

Οι αριθμοί τηλεφώνων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δημιουργίας Συνέχεια»

E-mail Εκτύπωση

dimioyrgias-synexeia

Τηλέφωνα εκλογικού κέντρου συνδυασμού «Δημιουργίας Συνέχεια» με υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Καλαμπάκας το Δημήτρη Σακελλαρίου

24320 77155

24320 77166

24320 77169

Αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του κ. Σινάνη

E-mail Εκτύπωση

 

dimioyrgias-synexeia

Σιγά σιγά αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του κ. Σινάνη και της ομάδος του.

Εκμεταλλεύτηκε την Ιερή Αργία (τη Δευτέρα του Πάσχα) για την πολιτική προβολή του συνδυασμού του.

Στο Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Περιστέρας o Δημήτρης Σακελλαρίου

E-mail Εκτύπωση

sakel

Στο Μέγα Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου της Περιστέρας παρευρέθη ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού "Δημιουργίας Συνέχεια".

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Χρήστου Σινάνη

E-mail Εκτύπωση

sinanis1

Πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία πλήθος κόσμου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Καλαμπάκας κου Χρήστου Σινάνη.

Μεταξύ αυτών οι τρείς Βουλευτές την Ν.Δ. του Νομού, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Τσίγκας Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί Υποψήφιοι.

Η χάρη του Αϊ-Γιώργη του Μαντιλά

E-mail Εκτύπωση

mantilas

Τα Μετέωρα σου κόβουν την ανάσα, είτε κοιτάζεις τους θεόρατους βράχους είτε παρακολουθείς τους ανθρώπους να σκαρφαλώνουν σε αυτούς. Και τα δύο έχουν σχέση μεταξύ τους. Οι επιβλητικοί βράχοι σε προκαλούν να ανέβεις στην κορυφή τους και ένα τόσο όμορφο τοπίο, από ψηλά, φαντάζει στα μάτια σου εκπληκτικό.

Συνέχεια εξορμήσεων της ‘’Δημιουργίας Συνέχειας’’

E-mail Εκτύπωση

sakel1

Συνεχίστηκαν και την Δευτέρα του Πάσχα οι εξορμήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Καλαμπάκας, Δημήτρη Σακελλαρίου, με την συνοδεία υποψηφίων του Συνδυασμού «Δημιουργίας Συνέχεια».

Η αρχή έγινε με τα "Πασχαλόγιορτα" στον αύλειο χώρο του Αγίου Δημητρίου στην Καλαμπάκα, όπου σύμφωνα με το έθιμο ο Δήμαρχος Καλαμπάκας σέρνει πρώτος το χορό.

Στη Βασιλική και στην Αύρα ο Γιάννης Μπουφίδης

E-mail Εκτύπωση

mpoufidis1

Στην εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Βασιλικής "Η κυρά Βασιλική" παρευρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας, κος Ιωάννης Μπουφίδης, επικεφαλής του συνδυασμού 'Όραμα & Δράση ... για το Δήμο Καλαμπάκας', μαζί με τη σύζυγό του και Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού, ανήμερα του Πάσχα.

Προτάσεις για το καλό της Σαρακίνας

E-mail Εκτύπωση

aep

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Στην μικρή κοινωνία που ζούμε, με πολλούς από εσάς έχουμε αναπτύξει στενές φιλικές σχέσεις, άλλους ίσως να τους έχουμε στεναχωρήσει, με άλλους μπορεί να έχουμε μια απλή καλημέρα. Αντιλαμβανόμαστε την δυσπιστία που υπάρχει όταν ένας υποψήφιος ζητά την εμπιστοσύνη σας ειδικά την περίοδο αυτή όπου όλα σε αυτή τη χώρα διέρχονται την μεγαλύτερη κρίση.

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου

E-mail Εκτύπωση

prosklisi1

Σελίδα 315 από 459

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com