A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση ονομάτων συνδυασμού "Όραμα & Δράση ... για το Δήμο Καλαμπάκας"

E-mail Εκτύπωση

orama-drasi

Σήμερα Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 και ώρα 20:30 μ.μ., θα γίνει ανακοίνωση ονομάτων νέων υποψηφίων του συνδυασμού ‘Όραμα & Δράση … για το Δήμο Καλαμπάκας’’, στο χώρο του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού (οδός Τρικάλων 86, Καλαμπάκα), από τον Υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Καλαμπάκας και επικεφαλής του συνδυασμού, κο Ιωάννη Μπουφίδη.

Στην εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» ο Γιάννης Κουρούπας

E-mail Εκτύπωση

meteora

Τη Τέταρτη 16 Απριλίου στη 13:00 ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού ΤρικάλωνΓιαννης Κουρούπας θα παραβρεθεί στο στούντιο της Δημόσιας Τηλεόρασης κατόπιν προσκλήσεως των υπευθύνων
της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα», με παρουσιαστές τους Πέτρο Κουμπλή και Ρένια Τσιτσιμπίκου.

"Ανοίγει" η ιστοσελίδα συνδυασμού "Δημιουργίας Συνέχεια"

E-mail Εκτύπωση

dimioyrgias-synexeia

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Σάββατο 12 Απριλίου 2014 στις 13:00 τίθεται σε λειτουργία η ιστοσελίδα του συνδυασμού Δημιουργίας Συνέχεια με υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμπάκας το κ. Δημήτρη Σακελλαρίου.

www.sakellarioy.gr

Τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Γιώργος Τσίγκας

E-mail Εκτύπωση

tsigkas

Τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας που λειτουργούν στο πρώην οικοτροφείο της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών με ευθύνη της Πανελλήνιας Οργάνωσης Φροντίδας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων, επισκέφθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Θεσσαλίας κ. Γιώργος Τσίγκας.

Επίσκεψη Χρ. Σινάνη στη λαϊκή αγορά Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

sinanis1

Εχθές, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του, επισκέφτηκε το χώρο της λαϊκής αγοράς όπου συνομίλησε με παραγωγούς αλλά και με απλούς πολίτες που συνάντησε.

Το ωράριο λειτουργίας των κομμωτηρίων της Καλαμπάκας την Μεγάλη εβδομάδα

E-mail Εκτύπωση

komotirio2

Το ωράριο λειτουργίας των κομμωτηρίων της Καλαμπάκας που θα ισχύσει την Μεγάλη εβδομάδα.

Από την Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη θα είναι ανοιχτά από 8.30 π.μ. έως 2 μ.μ. και το απόγευμα από 5.30 μ.μ. έως 9 μ.μ.

Ανακοίνωσε νέα ονόματα υποψηφίων ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης

E-mail Εκτύπωση

sinanis1

Στο εκλογικό του γραφείο που βρίσκεται επί της οδού Τρικάλων 34, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου παρουσίασε τα νέα ονόματα του Γενικού ψηφοδελτίου και της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

serafeim

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ από την Κυριακή των Βαΐων εως και Παρασκευής Διακαινησίμου θα κινηθεί ως ακολούθως :

Την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 το πρωΐ θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Βασιλικής. Το απόγευμα κατά την ακολουθία του Νυμφίου ( ώρα 7.30΄) θα χοροστατήσει στον Ι. Ναό Αγίων Κων/νου & Ελένης Καλαμπάκας. Την Μεγ. Δευτέρα το απόγευμα ( ακολουθία Νυμφίου) θα χοροστατήσει στον Ι. Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ο Παναγιώτης Πάτρας

E-mail Εκτύπωση

patras

Σε επίσημη ανακοίνωση της Υποψηφιότητας ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στις Ευρωεκλογές της 25 Μαΐου με το ψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ - Δημοκρατική Παράταξη, προχώρησε ο κ. Παναγιώτης Πάτρας.

Η επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας:

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

E-mail Εκτύπωση

adespota

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στην πόλη μας (που σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο!), όπου μία αγέλη αδέσποτων σκυλιών επιτέθηκε και δάγκωσε ένα κοριτσάκι, πρέπει επιτέλους και οφείλουμε να δώσουμε λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Σελίδα 318 από 459

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 

 

 

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com