A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει εκτάκτως το Δ.Σ. Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

dimos-antilogosnews

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας στις 17 Απριλίου 2014 ημέρα Μεγ. Πέμπτη και ώρα 13,00 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας   για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

serafeim2

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ από Μεγ. Παρασκευή έως και Παρασκευή Διακαινησίμου θα κινηθεί ως ακολούθως :

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΜΑΝΔΗΛΑ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ)

E-mail Εκτύπωση

mantilas1

Την Tετάρτη 23ην του μηνός Απριλίου 2014, εορτή του Αγίου Μεαλομάρτυρος Γεωργίου, Εορτάζει και Πανηγυρίζει το εξωκκλήσιον του Αγίου Γεωργίου Μανδηλά Καστρακίου.

Το απόγευμα της Τρίτης της διακαινησίμου και περί ώρα 6:30 θα ψαλλεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός. Στο τέλος του εσπερινού θα τελεσθεί η αρτοκλασία.

ΚΑΣΤΡΑΚΙ:ΥΠΟΔΟΧΗ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ

E-mail Εκτύπωση

kastraki

Από τις Ιερές Μονές των Αγίων Μετεώρων

 Το απόγευμα της Δευτέρας Διακαινησίμου 21 Απριλίου 2014 και ώρα 6:00μ.μ. στον κεντρικό ναό του χωριού, των Αγίων Πέτρου και Παύλου, θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων και των Αγίων Εικόνων από τις Ιερές Μονές των Αγίων Μετεώρων. Εν συνεχεία θα ακολουθήσει ο πασχαλινός εσπερινός.

Επίσκεψη Χρήστου Μιχαλάκη σε έργα τα οποία έχουν ολοκληρωθεί

E-mail Εκτύπωση

mixalakis0

«Ικανοποιούμε τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό», σχολίασε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, με αφορμή την επίσκεψή του σε έργα τα οποία έχουν ολοκληρωθεί.

Επίσκεψη του κ. Γ. Τσίγκα στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων.

E-mail Εκτύπωση

  tsigkas1

Επίσκεψη στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, στο Μ.Κεφαλόβρυσο, πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας σε θέματα δημόσιας υγείας, κοινωνικής μέριμνας, μεταφορών και επικοινωνιών Κος Γιώργος Τσίγκας.

50 νέα ονόματα ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Ιωάννης Μπουφίδης

E-mail Εκτύπωση

mpoufidis1

50 νέα ονόματα ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Ιωάννης Μπουφίδης. Tα ονόματα και η ομιλία του.

Σας καλωσορίζω στην αποψινή παρουσίαση των ονομάτων του συνδυασμού «Όραμα & Δράση … για το Δήμο Καλαμπάκας».

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, τα Μ.Μ.Ε., που είναι πάντα αρωγοί μας, για την παρουσία τους και την προβολή του συνδυασμού μας, τους υποψηφίους του συνδυασμού για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιό μας και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία.

Λειτουργεί το Εκλογικό Κέντρο του Δημήτρη Σακελλαρίου

E-mail Εκτύπωση

sakel1

Έτοιμο, όμορφο, κεντρικό και λειτουργικό είναι το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού ‘’Δημιουργίας Συνέχεια’’ του Δημήτρη Σακελλαρίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΕΜ

E-mail Εκτύπωση

stem

Προσκαλούμε τα μέλη του ΣΤΕΜ, καθώς επίσης και όσους ασχολούνται με τον τουρισμό ή ενδιαφέρονται, στις 02/05/14, στις 18.00, στο ξενοδοχείο Διβάνη, να παραβρεθούν σε ημερίδα που πραγματοποιεί ο σύνδεσμός μας.

Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

mitropoli

Αδελφοί μας,
Διανύουμε τις Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, της Εβδομάδας των Παθών του Κυρίου μας, που είναι κυρίως ημέρες Αγάπης έναντι όλων των συνανθρώπων μας. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της αγάπης και σε συνδυασμό με το πνευματικό και ποιμαντικό έργο του Ιερού Μητροπολιτικού μας Ναού, εναποθέτουμε την ελπίδα μας στην αγάπη και στην καλοσύνη της καρδιάς σας, για να γεμίσουμε το «Κελάρι Της Αγάπης» για τους άπορους συνανθρώπους μας, ΜΟΝΟ όμως με τρόφιμα, ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Σελίδα 319 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com