A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωσε νέα ονόματα υποψηφίων ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης

E-mail Εκτύπωση

sinanis1

Στο εκλογικό του γραφείο που βρίσκεται επί της οδού Τρικάλων 34, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου παρουσίασε τα νέα ονόματα του Γενικού ψηφοδελτίου και της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

serafeim

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ από την Κυριακή των Βαΐων εως και Παρασκευής Διακαινησίμου θα κινηθεί ως ακολούθως :

Την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 το πρωΐ θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Βασιλικής. Το απόγευμα κατά την ακολουθία του Νυμφίου ( ώρα 7.30΄) θα χοροστατήσει στον Ι. Ναό Αγίων Κων/νου & Ελένης Καλαμπάκας. Την Μεγ. Δευτέρα το απόγευμα ( ακολουθία Νυμφίου) θα χοροστατήσει στον Ι. Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ο Παναγιώτης Πάτρας

E-mail Εκτύπωση

patras

Σε επίσημη ανακοίνωση της Υποψηφιότητας ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στις Ευρωεκλογές της 25 Μαΐου με το ψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ - Δημοκρατική Παράταξη, προχώρησε ο κ. Παναγιώτης Πάτρας.

Η επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας:

ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

E-mail Εκτύπωση

adespota

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στην πόλη μας (που σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο!), όπου μία αγέλη αδέσποτων σκυλιών επιτέθηκε και δάγκωσε ένα κοριτσάκι, πρέπει επιτέλους και οφείλουμε να δώσουμε λύση σε αυτό το πρόβλημα.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

E-mail Εκτύπωση

orario2

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμπάκας ανακοινώνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, το οποίο έχει ως εξής:

Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Καλαμπάκας ο Θοδωρής Αλέκος

E-mail Εκτύπωση

alekos1

Μετά την παραίτηση του Γιώργου Δήμου από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας, συνήλθε το Δ.Σ. σε συνεδρίαση με θέμα την αντικατάσταση αυτού.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Σακελλαρίου πρότεινε για τη θέση του προέδρου τον κ. Θοδωρή Αλέκο και κλήθηκαν οι δημοτικοί Σύμβουλοι να ψηφίσουν επ’αυτού.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ TOY ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

agorastos

Με 8 νέους υποψηφίους στους 14 το ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων
Αντί για εκδήλωση παρουσίασής του, ο κ. Κ. Αγοραστός και οι υποψήφιοι αποφάσισαν να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών

Παρουσίαση υποψηφιότητας Παναγιώτη Πάτρα

E-mail Εκτύπωση

patras

Mετά και την επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας μου ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στις Ευρωεκλογές της 25 Μαΐου με το ψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ-Δημοκρατική Παράταξη, αισθάνομαι ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την τοπική κοινωνία το "γιατί είμαι υποψήφιος".

Η ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Καλαμπάκας Λεωνίδα Κεραμίδα

E-mail Εκτύπωση

keramidas

Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε στο καφενείο "τζέλιας", η παρουσίαση του Συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση του Υποψηφίου Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Λεωνίδα Κεραμίδα.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Βάσω Μπακάση υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και στην συνέχεια ο κ. Λεωνίδας Κεραμίδαςς είπε:

Τα πρώτα ονόματα της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών δήμου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

dimioyrgiki-rizospastiki-kinisi

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Σελίδα 321 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com