A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Διευθυντής της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο Δημαρχείο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

karydhs

 

Σήμερα στις 11.30 π .μ. επισκέφθηκε τον Δήμο Καλαμπάκας ο Διευθυντής της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, κ. Γεώργιος Καρύδης και είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Σακελλαρίου και τον Αντιδήμαρχο κ. Ηρακλή Αλμπάνη.

Οι μαθητές καθάρισαν τις πινακίδες

E-mail Εκτύπωση

pinakides1

Αντιπροσωπείες του 1ου Γυμνασίου, του 2ου Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας περιηγήθηκαν στην πόλη και καθάρισαν τις πινακίδες οδικής κυκλοφορίας, σε μια προσπάθεια εθελοντισμού και ευαισθητοποίησης των νέων ανθρώπων και των κατοίκων της πόλης.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirio

ΕΣΠΑ: Ολοκλήρωση όλων των επενδύσεων έως τον Ιούνιο του 2015

H εξέταση των αιτημάτων θεραπείας των επενδυτικών προτάσεων που υποβλήθηκαν στη δράση «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου- Υπηρεσιών» ολοκληρώνεται εντός του Απριλίου οπότε και θα ακολουθήσει η αξιολόγηση όσων γίνουν αποδεκτά με σκοπό την έκδοση των αποφάσεων ένταξης έως 30 Ιουνίου 2014, όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ. Επισημαίνεται ότι, λόγω της ολοκλήρωσης της προγραμματικής περιόδου 2007-2013 (ΕΣΠΑ) όλες οι επενδύσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 30/6/2015.

Άγγελος Ζγάρας - Ανακοίνωση υποψηφιότητας

E-mail Εκτύπωση

zgaras

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες και
πολίτες ολόκληρης της επαρχίας Καλαμπάκας.

Βιώνοντας προσωπικά, αλλά και αφουγκραζόμενος τα προβλήματα των κατοίκων της Καλαμπάκας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, εν μέσω της βαθιάς οικονομικής ύφεσης που επικρατεί στη χώρα μας, αισθάνομαι την ανάγκη να συμμετέχω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην επίλυση αυτών. Σαν ενεργό μέλος αυτής της κοινωνίας και ευρισκόμενος στην αγορά εργασίας, από τα δεκαπέντε μου χρόνια, γνωρίζω από πρώτο χέρι τι σημαίνει, να μάχεσαι καθημερινά για την επιβίωση.

Στη Βλαχάβα Εκκλησιάστηκε ο Γιάννης Μπουφίδης

E-mail Εκτύπωση

mpoufidis1

Στη Βλαχάβα μετέβησαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας, κος Γιάννης Μπουφίδης με τη σύζυγό του, Λώρα Μάτη, καθώς και στελέχη του συνδυασμού «Όραμα & Δράση για το Δήμο Καλαμπάκας». Εκκλησιάστηκαν και κατόπιν επισκέφθηκαν τα καφενεία του χωριού.

Τι θα γίνει με τα αδέσποτα;

E-mail Εκτύπωση

adespota

Χθες μια αγέλη 6-7 αδέσποτων(;) άσπρων μικρόσωμων σκυλιών επιτέθηκαν και δάγκωσαν ένα κορίτσι λίγο πιο πέρα από την κεντρική πλατεία Καλαμπάκας, ενώ σήμερα μια ντουζίνα μεγαλόσωμων αδέσποτων σκύλων κυκλοφορούσε αμέριμνη στην πόλη. Τις προηγούμενες μέρες η δωδεκαμελής αγέλη είχε επιτεθεί σε γυναίκα πίσω από το δημαρχείο. Τις προάλλες είχαμε παρόμοιο κρούσμα στο Καστράκι.

Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

E-mail Εκτύπωση

kounoupia

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ανακοινώνει ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πρόκειται να υλοποιήσει το Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών σε περιοχές που παρουσιάζονται και παρατηρούνται αυξημένοι πληθυσμοί εντόμων. Τα κουνούπια ως γνωστόν αποτελούν σοβαρότατο πρόβλημα σε ορισμένες περιοχές και εγκυμονούν κινδύνους για την δημόσια υγεία.

Η Σ.Μ.Υ. ο Δήμος Τρικκαίων και η Π.Υ. στη δράση «Let’s Do it Greece 2014»

E-mail Εκτύπωση

smy1

Στo πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε με το Δήμο Τρικκαίων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στη δράση «Lets Do it Greece 2014», η οποία αποτελεί το Ελληνικό σκέλος της Διεθνούς Εθελοντικής Περιβαλλοντικής Εκστρατείας Καθαρισμού «Lets Do it World 2014».

Πάσχα στα Μετέωρα

E-mail Εκτύπωση

meteora

Αιώνες τώρα, το γιγαντιαίο πέτρινο σύμπλεγμα, 800 και πλέον σκοτεινόχρωμων βράχων, αποτελεί όχι μόνο τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς αλλά και ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία της Ορθόδοξης εκκλησίας.

Εδώ, η απεραντοσύνη της φύσης και η πνευματικότητα συνδιαλέγονται με τρόπο μοναδικό, αποκαλύπτοντας το μεγαλείο τους στους χιλιάδες επισκέπτες, που συρρέουν από κάθε γωνιά της γης για να ζήσουν τα Θεία Πάθη και την Ανάσταση.

Επίσκεψη του Χρ. Σινάνη στα χωριά του Δήμου μας

E-mail Εκτύπωση

sinanis1

Τα χωριά Κορυδαλλό – Τρυγώνα –Πεύκη – Παναγία, Ξηρόκαμπο και Κακοπλεύρι επισκέφτηκε ο Χρήστος Σινάνης με συνεργάτες του, προκειμένου να βρεθεί με τους κατοίκους των χωριών ακούγοντας από κοντά τα προβλήματα, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και τις προτάσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων

Σελίδα 322 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com