A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΩΜΑ 731

E-mail Εκτύπωση

713

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων διοργανώνει εκδηλώσεις «Τιμής και Μνήμης για τους Μαχητές του Υψώματος 731 και όλους τους πεσόντες Τρικαλινούς του πολέμου 1940-41».

Σκύλοι ανιχνεύουν δηλητηριασμένα δολώματα

E-mail Εκτύπωση

skylos

Εδώ και μία εβδομάδα, ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος αναζητά στην περιοχή των Χασίων-Αντιχασίων και Κόζιακα, στην περιοχή των Τρικάλων, δηλητηριασμένα δολώματα, μετά από μήνες εκπαίδευσης στην Ισπανία.

Ο ειδικά εκπαιδευμένος γι' αυτό το σκοπό σκύλος, διασταύρωση Γερμανικού Ποιμενικού και Μαλινουά, μαζί με τον συνοδό του από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, έχουν ξεκινήσει περιπολίες για την ανίχνευση δηλητηριασμένων δολωμάτων σε μια από τις τελευταίες επικράτειες αναπαραγόμενων Ασπροπάρηδων στην Ελλάδα.

Δήλωση υποψηφιότητας του Γιάννη Μπουτίνα

E-mail Εκτύπωση

j-mpoutinas

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να δηλώσω παρών στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, διότι θέλω να συμμετέχω ενεργά στον τομέα της αυτοδιοίκησης και ειδικά στον δεύτερο βαθμό που είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να χαράξει και να διαμορφώσει το μέλλον του τόπου που ζω και δραστηριοποιούμαι.

Παρουσίαση ονομάτων από τον Χρήστο Σινάνη

E-mail Εκτύπωση

sinanis

Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:00 στον Παραδοσιακό Ξενώνα Elena's House, στην παλιά πόλη της Καλαμπάκας, θα γίνει παρουσίαση των πρώτων ονομάτων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του γενικού ψηφοδελτίου, του υποψήφιου Δημάρχου για το Δήμο Καλαμπάκας Χρήστου Σινάνη.

Παρουσίαση του έργου για την Προσέλκυση Ανέργων Ωφελουμένων (πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ)

E-mail Εκτύπωση

topsa1

Ο Δήμος Καλαμπάκας στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» διοργάνωσε στην Καλαμπάκα, Ημερίδα Ενημέρωσης και Παρουσίασης του έργου για την Προσέλκυση Ανέργων Ωφελουμένων.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

serafeim

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

                  

        Την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ναό Αγ. Αθανασίου Θεόπετρας.

Θα συζητήσουν για τη διαδικασία των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών

E-mail Εκτύπωση

dimos-antilogosnews

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου Δημήτριος καλεί όλους τους υποψήφιους Δημάρχους για το Δήμο Καλαμπάκας, την Δευτέρα και ώρα 13,00 στο Γραφείο του Δημάρχου, για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τη διαδικασία των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών.

Αναφορά Σκρέκα για τα προβλήματα των πολύτεκνων Τρικαλινών

E-mail Εκτύπωση

skrekas

Αναφορά προς τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα, αναφορικά με τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών των Τρικάλων, κατέθεσε ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

kinigitikos-syllogos

ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ          

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 06/04/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 126 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.

Ο Κώστας Πρεβέντης σχολιάζει την συνέντευξη του Υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Σινάνη

E-mail Εκτύπωση

preventis

«ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΝΑΝΗ»

ΣΧΟΛΙΟ Νο 1: Στην ερώτηση για την καθυστερημένη –χρονικά – ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του η απάντηση ήταν: Η απόφαση ήταν μελετημένη!

Υπενθυμίζω ότι στην συνέντευξη τύπου είπε: Τελικά δέχθηκα να κατέλθω ως υποψήφιος Δήμαρχος κατόπιν πιέσεων μιας ομάδας φίλων!! Δήμαρχος με το στανιό δηλαδή ή κάνω λάθος;

Σελίδα 327 από 459

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com