A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις του ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ στο Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

 synepixeiro

H ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ Α.Ε. σας προσκαλεί σε Ανοιχτή Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις του ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ που διοργανώνεται αύριο, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1).

Και την Καθαρά Δευτέρα η επιλογή είναι ...εστιατόριο ΠΟΛΥΖΟΣ

E-mail Εκτύπωση

polyzos

Την Καθαρά Δευτέρα, αφού πετάξετε το χαρταετό σας, αναπνεύστε καθαρό αέρα και σαν ανοίξει η όρεξή σας, σας περιμένουμε στο εστιατόριο ΠΟΛΥΖΟΣ για να απολαύσετε εξαιρετικά σαρακοστιανά εδέσματα.

Πενθήμερη εκδρομή του ΕΠΑ.Λ Καλαμπάκας στην Κωνσταντινούπολη

E-mail Εκτύπωση

epal

Το ΕΠΑ.Λ Καλαμπάκας θα πραγματοποιήσει πενθήμερη εκπαιδευτική – ψυχαγωγική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη από 31-3-2014 έως 4-4-2014 στα πλαίσια της οποίας οι μαθητές της Γ’ τάξης θα γίνουν δεκτοί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

dimotiko-symvoulio

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας στις 28-2-2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 7,00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση

listeia

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε απόψε το βράδυ σε πρατήριο υγρών καυσίμων που λειτουργεί στο σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος στο Μεγαλοχώρι Tρικάλων.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

E-mail Εκτύπωση

panagia

Στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας, την Κυριακή 2-3-2014 της Τυρινής το Απόγευμα και ώρα 4.30 μ.μ. θα ψαλεί ο πρώτος ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός στον οποίον θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος   Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και θα μετάσχουν επιτελείς Κληρικοί και οι Ιερείς της πόλεως.

       Η ακολουθία του Εσπερινού θα κλείσει με τη γνωστή συγχώρηση.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirio

Έχεις ιδέες και θέλεις να τις πραγματοποιήσεις επιχειρηματικά στον Αγροδιατροφικό τομέα, τα τοπικά προϊόντα, τον Τουρισμό & τον Πολιτισμό;

Έχεις ιδέες και θέλεις να τις πραγματοποιήσεις επιχειρηματικά στον Αγροδιατροφικό τομέα, τα τοπικά προϊόντα, τον Τουρισμό & τον Πολιτισμό;

Αντάμωσαν για….. καφέ;

E-mail Εκτύπωση

sinanis

Άντε τώρα να με πείσεις εμένα τον άπιστο και περίεργο φωτο… τέτοιον ότι οι τέσσερις άνδρες, (Υποψήφιος Δήμαρχος Χρίστος Σινάνης, Γιάννης Παπαπούλιος, Γιάννης Αθανασούλας και Σωτήρης Πλησιώτης), βρέθηκαν Παρασκευή βράδυ σε απόμερο καφέ της πόλης για να πάρουν τον καφέ τους και να συζητήσουν για το τι καιρό θα κάνει την επόμενη μέρα.

ΒΟΜΒΑ" ΜΠΟΥΦΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

E-mail Εκτύπωση

mpoufidis

Φήμες λένε ότι ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος «κλείνει» τη συμμετοχή του πρώην δημάρχου Βσιλικής, Βάιου Ζιάκα, στο ψηφοδέλτιό του...

Πραγματοποιήθηκε ημερίδα για τη «Σύσταση Ομάδων Παραγωγών Οπωροκηπευτικών»

E-mail Εκτύπωση

imerida

Ημερίδα στα γραφεία του Αγροτικού Συν/σμού Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε από την Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συν/σμό Καλαμπάκας σχετικά με την σύσταση Ομάδων Παραγωγών οπωροκηπευτικών.

Σελίδα 332 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com