A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Ομιλία του Προέδρου για τον Τουρισμό και τον Απόδημο Ελληνισμό

E-mail Εκτύπωση

epimelitirio

Ομιλία Προέδρου Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου Βασιλείου

Η κ. Πέρυ Χαρτοπούλου επικεφαλής της “Δημιουργικής Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Δήμου Καλαμπάκας”

E-mail Εκτύπωση

xartopoulou1

Σε ανοικτή εκδήλωση παρουσιάστηκε η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμπάκας με τη «Δημιουργική Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Δήμου Καλαμπάκας», Πέρυ Χαρτοπούλου.

Η παρουσίαση έγινε σε καφέ της πόλης, παρουσία, συγγενών και φίλων της υποψήφιας Δημάρχου και κατά την έναρξη κ. Παππάς έκανε μια σύντομη αναδρομή στο ιστορικό της δημιουργίας της παράταξης και της ανάδειξης της επικεφαλής της.

Τιμές απέδωσαν οι αρχές στους πεσόντες στη «Μάχη της Μερίτσας»

E-mail Εκτύπωση

meritsa1

Με απόδοση φόρου τιμής στους πεσόντες, τιμήθηκαν οι πεσόντες στη «Μάχη της Μερίτσας».

Έχουν περάσει 71 χρόνια από τότε που ηρωικοί μαχητές έδωσαν τον ύψιστο αγώνα για την ελευθερία, προτάσσοντας τα στήθη τους απέναντι στον εχθρό. Στις 11 Φεβρουαρίου του 1943, έγινε η μάχη της Μερίτσας, την οποία τιμούμε και υποκλινόμαστε στους αγωνιστές και ιδιαίτερα στους πεσόντες ήρωες Χασιώτες τους: Χρήστος Κουτσιαλής, Γεώργιος Δημ. Καραζήσης, Ζήσης Δήμου, Αθανάσιος Παπαδήμας, Ιωάννης Χρ. Λάμπρος, Νικ. Σωτ. Μουλαράς και Αθανάσιος Βλάχος.

Ο Δημήτρης Σακελλαρίου ανακοινώνει την Υποψηφιότητά του

E-mail Εκτύπωση

sakellariou

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προς τα Μ.Μ.Ε.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ κ . Δημήτριος Σακελλαρίου, σας προσκαλεί την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12.00 στο κτίριο της Δηµοτικής Βιβλιοθήκης (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δηµοτικού Συµβουλίου) σε συνέντευξη τύπου για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2014.


Με εκτίµηση
Δηµήτριος Σακελλαρίου

Το πρώτο λεωφορείο χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση

leoforeio

Ένα μικρό λεωφορείο χωρίς οδηγό διασχίζει κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων. Το μικρό φουτουριστικό όχημα περνάει σχεδόν απαρατήρητο: είναι ηλεκτρικό, επομένως δεν κάνει θόρυβο και δεν εκπέμπει ρύπους.

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πύλης και Καλαμπάκας από το ΚΚΕ

E-mail Εκτύπωση

keramidas

Τους υποψήφιους Δημάρχους Πύλης και Καλαμπάκας, ανακοίνωσε το ΚΚΕ.

Πρόκειται για τον Λεωνίδα Κεραμίδα Εκπαιδευτικό, μέλος του ΠΑΜΕ που θα διεκδικήσει τον Δήμο Καλαμπάκας και τον Απόστολο Ζάχο Πολιτικό Μηχανικό, πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας Νεραϊδοχωρίου που θα διεκδικήσει τον Δήμο Πύλης.

Αφιερωμένη στους Παιδαγωγούς και στα Μ.Μ.Ε. η εκδήλωση της Σχολικής Συμβούλου κ. Μαρίας Πετρίδη

E-mail Εκτύπωση

Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποίησαν η Σχολική Σύμβουλος της 4ης Περιφέρειας Π.Ε. Τρικάλων και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καλαμπάκας, όπου έγινε και η κοπή της Βασιλόπιτας.

kmmeP

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimmelitiriooo

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην εκδήλωση με θέμα: Παρουσίαση Δράσεων για τον Τουρισμό και τον Απόδημο Ελληνισμό

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση Δράσεων για τον Τουρισμό και τον Απόδημο Ελληνισμό» την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Ananti City Resort Τρικάλων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση

aGRotikosSunaiterisMOSkalampakasΟ Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλαμπάκας «ΜΕΤΕΩΡΑ» ανακοινώνει ότι προκειμένου να εξασφαλίσει στους παραγωγούς ρευστότητα για την αγορά εφοδίων συμμετέχει σε πρόγραμμα συμβολαιακής γεωργίας με παραγωγούς και την Τράπεζα Πειραιώς. Ο παραγωγός θα προμηθευτεί την πιστωτική του κάρτα με την οποία θα προμηθευτεί τα εφόδια και θα εξοφλήσει με την παράδοση του προϊόντος.

Ημερίδα για κτηνοτρόφους και γεωργούς από τον Α.Σ. Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

Ημερίδα για βιολογικές καλλιέργειες παρακολούθησαν στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχή μας.

ktinotrofos

Την ημερίδα άνοιξε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Κόττης Δημήτριος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη ενημέρωσης των γεωργών και κτηνοτρόφων της περιοχής. Στον τομέα μάλιστα αυτόν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλαμπάκας βρίσκεται στο πλευρό τους.

Σελίδα 334 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com