A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

2,5 δισ. ευρώ για το τρένο στη Δυτική Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση

Καλαμπάκα - Κοζάνη και Καλαμπάκα - Ιωάννινα - Ηγουμενίτσα στο ΣΕΣ

trenooo

Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) πρότεινε την ένταξη του έργου-«φάντασμα», του δυτικού σιδηροδρομικού άξονα, στο νέο κοινοτικό πλαίσιο στήριξης, με προϋπολογισμό σχεδόν 2,5 δισ. ευρώ. Πρόκειται για έργα τα οποία μελετήθηκαν στο παρελθόν με κόστος 70 εκατ. ευρώ.

Ανακοίνωση από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

vivliothik

Λόγω της μετακίνησης, προσεχώς, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας και λόγω του μεγάλου όγκου των τίτλων που είναι δανεισμένοι στο αναγνωστικό κοινό σε όλη την περιοχή μας, παρακαλούνται όλοι οι αναγνώστες που έχουν δανειστεί βιβλία να τα επιστρέψουν έως την Παρασκευή 7/2/2014.

Πολιτική κουβέντα μεταξύ… πρώην και λοιπών

E-mail Εκτύπωση

preklgka

Δεν άφησε, ο πρώην Δήμαρχος Ηλίας Καχριμανίδης, να πάει χαμένη η ευκαιρία, μόλις είδε τον άλλο πρώην, τον Βύρωνα τον Μπουτίνα στο ‘’Καφέ Μετέωρα’’ του Γιάννη Τσαντή, επί της Τρικάλων και στήθηκε αμέσως η πολιτική παρέα. Άμεσα έφτασαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Ζαχαράκης και Τάκης Αβραμόπουλος, ο τέως Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Βλιώρας, ο Κώστας Πρεβέντης και ο Κώστας Κέφος.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

rizospastikiΤην Παρασκευή 31 Ιανουαρίου έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για την διεκδίκηση της θέσης του επικεφαλής της Δημοτικής μας Κίνησης.

Δεν προέκυψε καμία άλλη υποψηφιότητα εκτός από αυτή της κ. Πέρυ Χαρτοπούλου.

Τον απολογισμό της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης

E-mail Εκτύπωση

Τον απολογισμό της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης την Παρασκευή 31-01-2013, κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

mixlkis

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι μετά από τρία χρόνια καθημερινής και επίπονης δουλειάς, από όλους τους συναδέλφους περιφερειακούς συμβούλους, από τους συνεργάτες και τις υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας και με την αμέριστη στήριξη του περιφερειάρχη Θεσσαλίας του Κώστα Αγοραστού και των υπηρεσιών της περιφέρειας, “πετύχαμε πολλά, διαχειριστήκαμε αποτελεσματικά την καθημερινότητα, δώσαμε άμεσα λύσεις στα προβλήματα, και έχουμε πλέον αποκτήσει τη δυναμική ώστε να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον.

Πραγματοποιήθηκε ο Μέγας Εσπερινός στην Ιερά μονή Υπαπαντής Αγίων Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση

Παρουσία πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε ο Μέγας Εσπερινός στην Ιερά Μονή της Υπαπαντής, που υπάγεται στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου, την 1η Φεβρουαρίου, παραμονή της Υπαπαντής του Κυρίου.

ypapanti

Στις 15:30 τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας, χοροστάτησε δε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου, Αρχιμανδρίτης Νήφων, συμπαραστατούμενος από τον Προηγούμενο Αρχιμανδρίτη Αθανάσιο και του Πατέρα Νικόλαου.

Νέες ελπίδες για τη Σιδηροδρομική Εγνατία

E-mail Εκτύπωση

Αυτό και αν είναι ένα ξεχασμένο έργο που επανέρχεται στην επιφάνεια από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ.

egnatiasidirodromiki

Πρόκειται για την «Σιδηροδρομική Εγνατία» (Ηγουμενίτσα - Ιωάννινα - Καλαμπάκα - Σιάτιστα - Κοζάνη - Θεσσαλονίκη - Αμφίπολη - Καβάλα - Νέα Καρβάλη – Τοξότες) η ένταξη της οποίας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα έχει προϊστορία μιας περίπου δεκαετίας. Παρόλα αυτά, έχει προχωρήσει ένας μικρός μόνο αριθμός μελετών.

Απόφαση - σταθμός για δανειολήπτη στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

Το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας εξέδωσε μια απόφαση σταθμό για δανειολήπτη που απευθύνθηκε στο παράρτημα Συλλόγου Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών του Ν. Τρικάλων – ΜΠΟΥΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ.

apofasi

Το παράρτημα διεκπεραίωσε τον φάκελο και η τελική  απόφαση που εκδόθηκε ανέφερε την  εξαίρεση από εκποίηση της ακίνητης περιουσίας του δανειολήπτη (δηλαδή ‘’σώζει’’ την ακίνητη περιουσία του ο δανειολήπτης)και το ‘’κούρεμα’’  σε ποσοστό του 82% των δανείων του. Συγκεκριμένα για δάνεια συνολικά 55.642 ευρώ το τελικό ποσό αποπληρωμής  μειώνεται  σε 10.700 ευρώ και ο δε τρόπος αποπληρωμής των , επίσης σημαντικός:

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Καλαμπάκας ο Χρήστος Σινάνης

E-mail Εκτύπωση

Την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Καλαμπάκας, ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Φαρμακοποιός Χρήστος Σινάνης.

sinanis

Tην απόφαση διεκδίκησης του Δήμου Καλαμπάκας, την χαρακτήρισε «αποτέλεσμα μετά από πολλή σκέψη», προσθέτοντας ότι «υπήρχε όμως  θετικό κλίμα από τις επαφές με τους συμπολίτες μας για την διεκδίκηση του Δήμου».

Ο κ. Σινάνης, απεύθυνε κάλεσμα προς όλους τους Καλαμπακιώτες με την φράση «είμαι ανοικτός σε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν και να εργαστούν για τον Δήμο».

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΡΛΑΑΜ ΑΓΙΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Εκτός από τα Κελιά και τον ξενώνα στον περίβολο του Μοναστηριού υπάρχει και το παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών που γιορτάζει σήμερα 30-1-2014.

varlaam

Η κατανυκτική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τα αριστουργήματα της εκκλησιαστικής τέχνης και το θαμπό φως που μπαίνει από τα παράθυρα και τους φεγγίτες σε φέρνει πιο κοντά στο απρόσιτο.

Σελίδα 335 από 459

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com