A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirio3η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Μέτρου 123Α
Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καλεί τους εν δυνάμει δικαιούχους που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στη Μεταποίηση και Εμπορία Γεωργικών Προϊόντων και επιθυμούν να υλοποιήσουν επενδυτικό σχέδιο στα πλαίσια του Μέτρου 123 Α: «Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.) και το Ελληνικό Δημόσιο, να καταθέσουν αιτήσεις ενίσχυσης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Λύση με προοπτική 17ετίας για τα απορρίμματα των ΠΕ Τρικάλων και Καρδίτσας

E-mail Εκτύπωση

agorastos-1Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, χρηματοδοτείται με 9,1 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ η κατασκευή νέας κυψέλης στο ΧΥΤΑ Τρικάλων- Καρδίτσας
Κώστας Αγοραστός: «Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά έργα υγειονομικής ταφής στη Θεσσαλία που θα δώσει και δουλειά και χρήματα στην τοπική οικονομία»

Βραβεύτηκαν οι Εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από τον Δήμο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

v1Τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας βράβευσε ο Δήμος Καλαμπάκας σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επιτυχόντες μαθητές πολλοί από τους γονείς, οι διευθυντές και Καθηγητές των Σχολείων της πόλης, μέλη του Δ.Σ των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και άλλοι.

Ένταξη 29 επενδυτικών σχεδίων του Προγράμματος LEADER

E-mail Εκτύπωση

kenakapΣυνεδρίασε την Τρίτη 17/12/2013 η Επιτροπή Διαχείρισης LEADER (ΕΔΠ L) της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ, όπου μεταξύ άλλων έλαβε την τελική απόφαση κατάταξης και ένταξης των Φακέλων υποψηφιότητας, που είχαν υποβληθεί στα πλαίσια της 2ης Προκήρυξης του Προγράμματος LEADER. Η απόφαση αυτή επικύρωσε το αποτέλεσμα μετά την εξέταση των τριών ενστάσεων που είχαν υποβληθεί από φορείς έναντι του αρχικού αποτελέσματος. Η Επιτροπή Διαχείρισης LEADER (ΕΔΠ L) έκανε δεκτές και τις τρεις (3) τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν.

Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος και κοπή πίτας στο Δημαρχείο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

1Δοξολογία τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος τηςπόλης μας για την έλευση της νέας χρονιάς.
Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης ΣΤΑΓΩΝ και ΜΕΤΕΩΡΩΝ κ. Σεραφείμ και παραβρέθηκε ο δήμαρχος Δημήτρης Σακελλαρίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Βύρων Μπουτίνας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Καλαμπάκας Βαγγέλης Λαϊτσας, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Ηλίας Νάνης και Ντίνος Μπάρδας, οι διοικητές του Α/Τ Καλαμπάκας Αλέξανδρος Αγραφιώτης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ευάγγελος Τσορλίδας και πλήθος κόσμου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΤην Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10: 15 θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος επίσημη Δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους.

Υπέβαλε παραίτηση Αντιδήμαρχος της Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

koutsopoulosΤην παραίτησή του υπέβαλε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Καλαμπάκας Ηλίας Κωστόπουλος.

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του Ηλία Βλαχογιάννη

E-mail Εκτύπωση

vlaxogiannis-1Εθιμοτυπικές επισκέψεις εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτης της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, στους Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών και Σταγών και Μετεώρων κ.κ. ΑΛΕΞΙΟ και ΣΕΡΑΦΕΙΜ, στον Αντιπερειφερειαρχη Τρικάλων Χρήστο ΜΙΧΑΛΑΚΗ, στους Δήμαρχους Τρικαίων Χρήστο ΛΑΠΠΑ και Καλαμπάκας Τάκη ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ και στο Αστυνομικό Τμήμα ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.

Ο Μαράβας άνοιξε τα χαρτιά του για τον δήμο Πύλης

E-mail Εκτύπωση

anakirixi-maraba-1Μπροστά σε θερμό ακροατήριο ο Κώστας Μαράβας έκανε γνωστή την πρόθεση του να διεκδικήσει τον δήμο Πύλης.
Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Φίλες και Φίλοι,
Χρόνια πολλά σε όλους
Ανάμεσά σας βλέπω φίλους από τα παλιά με τους οποίους δώσαμε κοινούς αγώνες από το ίδιο μετερίζι και σας ευχαριστώ που είστε σήμερα εδώ.
Βλέπω όμως και νέους φίλους οι οποίοι έρχονται να ενισχύσουν τον αγώνα μας και γι' αυτό σας ευχαριστώ από καρδιάς.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

serafimΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

Τήν Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας.

Σελίδα 340 από 459

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com