A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στην Καλαμπάκα τα Άγια Θεοφάνεια ο Κώστας Σκρέκας

E-mail Εκτύπωση

skrekas-1Στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας εκκλησιάστηκε ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας, ανήμερα των Θεοφανείων, ενώ παρέστη στον Αγιασμό των Υδάτων που πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων κ. Σεραφείμ.

ΠΕΔ: Οι Γερμανικές αποζημιώσεις δεν έχουν καταβληθεί στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση

sinedrio-1Εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Δικηγόρων (ΠΕΔ) για τις Γερμανικές αποζημιώσεις, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο ''Κosta Famissi'' της Καλαμπάκας, όπου στο επίκεντρο, βρέθηκαν οι Γερμανικές αποζημιώσεις που δεν έχουν καταβληθεί στην Ελλάδα μετά το πέρας του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.

… και σ’ αυτές τις γιορτές το μεγαλείο της Γεύσης είναι εδώ

E-mail Εκτύπωση

maglaras-1Παραδοσιακή Ταβέρνα ¨Μαγκλάρας¨ στο 5ο χιλιόμετρο Καλαμπάκας –Μουργκανίου.
Λειτουργεί από το Ι958 και τώρα υπό τη ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ του κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΣΣΑ.
Εδώ ακινητοποιείται πλέον κάθε διερχόμενο όχημα στη θέα του ονειροπαρμένου παλιού που το στεφάνωσε η εμπειρία και η δύναμη του νέου. Με τα νεύρα κρόσσια οι οδηγοί στριγκλίζουν τα λάστιχα μόλις αντιλαμβάνονται την ύπαρξη κάτι μοναδικού.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης

E-mail Εκτύπωση

ethimotipiki-1Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε σήμερα στη Μητρόπολη τον Περιφεριάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό ο οποίος συνοδεύονταν από τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Μιχαλάκη τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου, και τον Διευθυντή της Περιφέρειας κ. Μέγα.

Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καλ/κας

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΣας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Καλ/κας που θα γίνει την 7η του Μηνός Ιανουαρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 12 μεσημέρι, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλ/κας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

E-mail Εκτύπωση

pita-1Την 03 Ιανουαρίου 2014 και Ω:10.00 στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, μαζί με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου Αρχιμ. Νήφωνα Καψάλη και τον π. Δημήτριο Σπυρόπουλο.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

arximandritisΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

Τή Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014 θα λειτουργήσει στον Ι. Μητροπ. Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας όπου και θα τελέσει τον Μέγα Αγιασμό.
Την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014, εορτή του Τιμίου Προδρόμου θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Τιμ. Προδρόμου Καλογριανής.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirio3η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Μέτρου 123Α
Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καλεί τους εν δυνάμει δικαιούχους που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στη Μεταποίηση και Εμπορία Γεωργικών Προϊόντων και επιθυμούν να υλοποιήσουν επενδυτικό σχέδιο στα πλαίσια του Μέτρου 123 Α: «Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.) και το Ελληνικό Δημόσιο, να καταθέσουν αιτήσεις ενίσχυσης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Λύση με προοπτική 17ετίας για τα απορρίμματα των ΠΕ Τρικάλων και Καρδίτσας

E-mail Εκτύπωση

agorastos-1Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, χρηματοδοτείται με 9,1 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ η κατασκευή νέας κυψέλης στο ΧΥΤΑ Τρικάλων- Καρδίτσας
Κώστας Αγοραστός: «Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά έργα υγειονομικής ταφής στη Θεσσαλία που θα δώσει και δουλειά και χρήματα στην τοπική οικονομία»

Βραβεύτηκαν οι Εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από τον Δήμο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

v1Τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας βράβευσε ο Δήμος Καλαμπάκας σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επιτυχόντες μαθητές πολλοί από τους γονείς, οι διευθυντές και Καθηγητές των Σχολείων της πόλης, μέλη του Δ.Σ των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και άλλοι.

Σελίδα 341 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com