A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κατασκευή Αυτόματου Συστήματος Ισόπεδης Διάβασης της Σ. Γ. Παλαιοφαρσάλου -Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

agorastos-1Ξεκινά η κατασκευή των προσβάσεων στη συμβολή της Εθνικής Οδού Τρικάλων Άρτας και Ιωαννίνων με τη σιδηροδρομική γραμμή Παλαιοφαρσάλου-Καλαμπάκας

Τη σύμβαση προϋπολογισμού 990.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Ξεμπλοκάραμε τις διαδικασίες και δίνουμε λύση στο πρόβλημα λειτουργίας του περιφερειακού δρόμου των Τρικάλων»

Ξεκινά η κατασκευή των προσβάσεων στη συμβολή της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Άρτας και Τρικάλων – Ιωαννίνων με τη σιδηροδρομική γραμμή Παλαιοφαρσάλου-Καλαμπάκας μετά τη σύμβαση κατασκευής που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με τον ανάδοχο του έργου. Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο «Κατασκευή Αυτόματου Συστήματος Ισόπεδης Διάβασης (ΑΣΙΔ) στη Χ.Θ. 61+250 της Σ. Γ. Παλαιοφαρσάλου -Καλαμπάκας και πρόσθετες εργασίες διασφάλισης προσβασιμότητας του Περιφερειακού Δακτυλίου, τμήμα από Ε.Ο. Τρικάλων-Άρτας έως Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων», προϋπολογισμού 990.000 ευρώ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΌσοι πολίτες της Ευρωπαϊκής 'Ένωσης διαμένουν στον Δήμο Καλαμπάκας και επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι κατά τις δημοτικές και τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα το 2014,

Χριστουγεννιάτικο bazaar στο 3ο Δημοτικό Σχολείο

E-mail Εκτύπωση

bazzar-1

Επίδοση Ξιφών από το Διοικητή 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση

smy-1Παρουσία του Διοικητού της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγου κ. Χρίστου Μανωλά, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, η τελετή επίδοσης ξιφών σε δικαιούμενους Αξιωματικούς (πλην ΣΣΕ-ΣΣΑΣ).

Ψήφισμα του Επιμελητηρίου

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Τρικάλων με την υπʼ αριθμ. 7/13 αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:
Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων αντιτίθεται κατηγορηματικά στην προοπτική άρσης της προστασίας της πρώτης κατοικίας για λόγους οικονομικούς αλλά πρωτίστως κοινωνικούς. Οι ίδιοι λόγοι, επιβάλουν την προστασία και της επαγγελματικής στέγης, όπως και των μέσων παραγωγής ως απαραίτητα εργαλεία βιοπορισμού των επαγγελματιών.

Σήμερα 4-12 τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ

E-mail Εκτύπωση

s12Σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Σεραφείμ έχει, τα ονομαστήριά του, και έτσι το πρωί χοροστάτησε της πανηγυρικής θείας Λειτουργίας στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Βησσαρίωνος παρουσία των Τοπικών Αρχόντων, του Αντιπεριφεριάχρη κ. Μιχαλάκη, εκπροσώπων της Π.Υ. Καλαμπάκας και της Αστυνομίας, οι Ηγούμενων, μοναχών και Κληρικών, καθώς εκπρόσωπων φορέων, και απλών ανθρώπων.
s2Αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, κατά τη διαδικασία διανομής του αντιδώρου, αλλά και αργότερα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Στυλιανού ο κ. Σεραφείμ δέχτηκε τις θερμές ευχές των αρχών και του λαού της περιοχής

Δωρεάν πρόσθετη διδακτική στήριξη στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

likioΟ Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας καλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών όλων των τάξεων του Σχολείου μας που τα παιδιά τους θέλουν να βελτιώσουν την επίδοσή τους σε κάποιο ή σε όλα τα μαθήματα να υποβάλλουν αίτηση στη διεύθυνση του σχολείου το αργότερο μέχρι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

agorastos-mixalakisΠαρεμβάσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων
στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων από την περιφέρεια Θεσσαλίας

Τη σύμβαση κατασκευής προϋπολογισμού 220.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Tο νέο Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων.

E-mail Εκτύπωση

epalΤην Πέμπτη 28-11-2013 συνήλθε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

Ο Αντιπεριφερειάρχης τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 31ου Δημοτικού Σχολείου

E-mail Εκτύπωση

mixalakisΤον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφθηκαν την Τρίτη 3-12-2013, η πρόεδρος, η αντιπρόεδρος, η ταμίας και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 31ου Δημοτικού Σχολείου, κ.κ. Χρύσα ΚούζαΜπρουζούκη, Λίλιαν Μπρίκα – Αβραάμ, Χριστίνα Ξηντάρα – Γκορόγια, Μαρία Σπανού και Κατερίνα Δουμπουζάκη – Μπλιώκα.

Σελίδα 346 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com