A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΤΕΙ Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

sirizaΝα καλυφθούν άμεσα τα εκπαιδευτικά κενά και να διασφαλιστεί η σίτιση των σπουδαστών.
Συνάντηση με την βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων πραγματοποίησαν καθηγητές και σπουδαστές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. του ΤΕΙ Τρικάλων.

Με το Σύλλογο Κτηνοτρόφων Νομού Τρικάλων ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης

E-mail Εκτύπωση

mixalakisΜε το νεοσυσταθέν Σύλλογο ΚτηνοτρόφωνΑγελαδοτρόφων Νομού Τρικάλων συναντήθηκε την Δευτέρα 18-11-2013, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, παρουσία των περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Γιώργου Τσίγκα και Ελένης Αργυροπούλου, με κύριο θέμα την επιλεξιμότητα των βοσκοτόπων και πιο συγκεκριμένα για την πληρωμή του ποσού των δικαιωμάτων που δεν τους καταβλήθηκε λόγω μη επιλεξιμότητας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΟΡΤΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

E-mail Εκτύπωση

smiΟ Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Συνταγματάρχης Ευάγγελος Τραγαζίκης σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων την 21 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 10:30΄.

Συνεδριάζει την Τετάρτη 20-11-2013 το Δ. Σ. Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

dsΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην16η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας στις 20-11-2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα...

Συνεδρίαση επιτροπής Χορήγηση αδείας επαγγέλματος σε κουρείς – κομμώτριες κ.λ.π.

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΑπό το τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης & Αδειοδοτήσεων, γίνεται γνωστό ότι η Α/θμια Εξεταστική επιτροπή για χορήγηση αδείας αναγγελίας επαγγέλματος σε κουρείς – κομμώτριες – κομμωτές και Τεχνίτες περιποίησης χεριών – ποδιών θα

Ψηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΨηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Τρικάλων - ενημερωτικές-εκπαιδευτικές ημερίδες για τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες του portal www.trikala-chamber.gr

Τα Επιμελητήριο Τρικάλων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Τρικάλων για την προώθηση της ευρυζωνικότητας & την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Τρικάλων» διοργανώνει ενημερωτικές-εκπαιδευτικές ημερίδες την εβδομάδα 18-22 Νοεμβρίου 2013 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΨηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Τρικάλων
Το Επιμελητήριο Τρικάλων, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία και υλοποιώντας το πρόγραμμα «Ψηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Τρικάλων για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, την προώθηση της ευρυζωνικότητας & την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Τρικάλων», προσφέρει νέες ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε όλους τους επιχειρηματίες, ανοίγοντας ένα παράθυρο συνεργασίας με όλο τον κόσμο.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

E-mail Εκτύπωση

sakellariouΗ επέτειος του Πολυτεχνείου είναι μέρα αισιοδοξίας.
Είναι η μέρα της παιδείας, της ελευθερίας και της νεολαίας.
Μια κορυφαία πράξη αντίστασης στον αυταρχισμό και στο βιασμό της ελεύθερης βούλησης των πολιτών.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

SERAFIMΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ
Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 θα παραστεί και θα τελέσει στον Ι. Μητρ. Ναό Αγ. Βησσαρίωνος το Μνημόσυνο των κεκοιμημένων παλαιών εργασθέντων στον Προσκοπισμό.
Την Κυριακή 17 του μηνός θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Αθανασίου Αύρας.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

kalampaka

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Καλαμπάκας καλεί τους επαγγελματίες – φορείς – συλλόγους που ενδιαφέρονται για τη χρήση ειδικών διαμορφωμένων σπιτιών ενόψει των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από 29/11/2013 έως 03/01/2014,

Σελίδα 348 από 459

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com