A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το μεγαλείο της Γεύσης είναι εδώ

E-mail Εκτύπωση

maglaras-1Παραδοσιακή Ταβέρνα ¨Μαγκλάρας¨ στο 5ο χιλιόμετρο Καλαμπάκας –Μουργκανίου Λειτουργεί από το Ι958 και τώρα υπό τη ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ του κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΣΣΑ.
Εδώ ακινητοποιείται πλέον κάθε διερχόμενο όχημα στη θέα του ονειροπαρμένου παλιού που το στεφάνωσε η εμπειρία και η δύναμη του νέου.

Παραδοσιακές γεύσεις, Χαλαροί ρυθμοί, Πολλές αναμνήσεις και Χαμηλές τιμές

E-mail Εκτύπωση

polizos-1Απέναντι και κάτω από τους βράχους των Μετεώρων, εκεί όπου κοιμούνται οι προσκυνητές του Θεού, υπάρχει η Ταβέρνα –Εστιατόριο ΠΟΛΥΖΟΣ, για όλους όσους θέλετε να γευματίσετε ή να δειπνήσετε κάτι ξεχωριστό και μοναδικά γευστικό. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος με σύγχρονες μεθόδους και θέληση για σκληρή δουλειά, αποδεικνύουν ότι υπάρχει και κάτι ξεχωριστό στη γεύση όπως και ο τόπος.

2η Γιορτή Λαδιού στην Αύρα Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

ladi-1Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αύρας διοργανώνει την 2η Γιορτή Λαδιού στις 27 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 11:00π.μ στην κεντρική πλατεία της Αύρας.
Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση για την διατροφική αξία του ελαιολάδου καθώς και η ανάδειξη-προώθηση του ελαιολάδου της Αύρας. Για τον σκοπό αυτό θα μιλήσουν επιστήμονες διαφορών κλάδων επισημαίνοντας όλα τα στοιχεία τα οποία κατόπιν μελετών κατατάσσουν το ελαιόλαδο της Αύρας πολύ ψηλά με βάση τα ποιοτικά συστατικά του.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

Ενημέρωση

dimarxosΟ Δήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου θα δεχτεί ευχές για την ονομαστική του εορτή το Σάββατο 26-10-2013 στο Δημαρχείο Καλαμπάκας,

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

sinedrio-1Την Τετάρτη 23-10-2013 και 12.00 πμ συνήλθε σε αίθουσα του Δημαρχείου Καλαμπάκας σε δημόσια συνεδρίαση το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμπάκας (που συστάθηκε με την 116/2011 απόφαση Δ.Σ.) ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου κου Δημήτριου Γ. Σακελλαρίου για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών.

Ένταξη 25 επενδυτικών σχεδίων ύψους 4,2 εκ. ευρώ

E-mail Εκτύπωση

kenakapΣυνεδρίασε την Τρίτη 22/10/2013 η Επιτροπή Διαχείρισης LEADER (ΕΔΠ L) της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ, όπου μεταξύ άλλων έλαβε και δύο αποφάσεις κατάταξης και ένταξης Φακέλων υποψηφιότητας , που είχαν υποβληθεί στα πλαίσια της 2ης Προκήρυξης του Προγράμματος LEADER.

Καλαμπάκα: Χειμερινό ωράριο εμπορικών καταστημάτων

E-mail Εκτύπωση

meteoraΑπό την Τρίτη 29 Οκτωβρίου επιστρέφουμε στο χειμερινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, δηλαδή:

Συνελήφθη στην Καλαμπάκα Τρικάλων ημεδαπός γιατί μετέφερε με αυτοκίνητο έναν παράνομο αλλοδαπό

E-mail Εκτύπωση

xiropedesΣυνελήφθη στην Καλαμπάκα Τρικάλων ημεδαπός, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο έναν παράνομο αλλοδαπό
Συνελήφθη, χθες (22-10-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 54χρονος ημεδαπός, για μεταφορά ενός παράνομου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας.

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ

E-mail Εκτύπωση

tamilosΠαρέμβαση του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλου στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, για τη συνέχιση της λειτουργίας του Ειδικού Αμίσθου Υποθηκοφυλακείου Καλαμπάκας.

2η Γιορτή Λαδιού στην Αύρα Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

ladiΟ Μορφωτικός Σύλλογος Αύρας διοργανώνει την 2η Γιορτή Λαδιού στις 27 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 11:00π.μ στην κεντρική πλατεία της Αύρας.
Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση για την διατροφική αξία του ελαιολάδου καθώς και η ανάδειξη-προώθηση του ελαιολάδου της Αύρας. Για τον σκοπό αυτό θα μιλήσουν επιστήμονες διαφορών κλάδων επισημαίνοντας όλα τα στοιχεία τα οποία κατόπιν μελετών κατατάσσουν το ελαιόλαδο της Αύρας πολύ ψηλά με βάση τα ποιοτικά συστατικά του.

Σελίδα 355 από 461

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com