A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Καλαμπάκα: Σύσκεψη για την πυροπροστασία εν όψη Καλοκαιριού

E-mail Εκτύπωση

kalampaka-1Με σκοπό την προετοιμασία για αντιμετώπιση των πυρκαγιών που ενδεχομένως θα εκδηλωθούν στην περιοχή μας ενόψει Καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Καλαμπάκας στην οποία παρευρέθηκαν ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας κ. Αγραφιώτης Αλέξανδρος της Πυροσβεστικής κ Τσιορλίδας Ευάγγελος, ο Δασάρχης Καλαμπάκας κος Πίσσας Χρήστος, ο προϊστάμενος της ΔΕΗ κος Δήμου Γεώργιος, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σακελλαρίου Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος κος Παπαχρήστος Σωτήριος, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κος Τόλης Κώστας και ο Δασικός Υπάλληλος κος Πινιάρας Τηλέμαχος.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

serafimΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 το απόγευμα και ώρα 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων στον ομώνυμο Ι Ναό της πόλεώς μας Καλαμπάκας. Την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 το πρωί θα λειτουργήσει στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ – ΠΥΛΗΣ ΑΕ & ΣΙΑ ΕΕ «ΣΤΑΓΩΝ»

E-mail Εκτύπωση

ekepis

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Κ.Ε.Κ. «ΣΤΑΓΩΝ» στο πλαίσιο του προγράμματος με αντικείμενο: "ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ"

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΠρόσκληση του Επιμελητηρίου Τρικάλων προς τους παραγωγούς προϊόντων διατροφής
Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο της δράσης του για τη διασύνδεση του τουρισμού με την πρωτογενή παραγωγή και ειδικότερα με τα τοπικά προϊόντα διατροφής και μετά τις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της «Τρικαλινής Γεύσης» και της τελευταίας σύσκεψης με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου, καλεί τους παραγωγούς προϊόντων διατροφής που επιθυμούν να συνεργαστούν με τον τουριστικό κλάδο να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Τρικάλων για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους (αρμόδια κα Σοφία Σδρένια, τηλ. 2431028189, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Σήμανση των Οδών στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

agorastosΥπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας η σύμβαση του έργου «Βελτίωση Οριζόντιας και Κατακόρυφης Σήμανσης των Οδών 2012 (Β' Εργολαβία)»

Κώστας Αγοραστός: «Βελτιώνουμε την οδική ασφάλεια»
Βελτιώνεται η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 50χρονο ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

E-mail Εκτύπωση

maxeromataΑιγύπτιος εισέβαλε τα ξημερώματα σε travel stop στο Μουργκάνι (έξω από την Καλαμπάκα) και επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του, Α. Κ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΓια ειδικούς λόγους αναβάλλεται η Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας για την επόμενη Τρίτη 28/05/2013 και ώρα 20:00.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση

anakinosiΑνακοινώνεται ότι εγγραφές και οι επανεγγραφές για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, για το σχολικό έτος 2013-14, θα γίνονται από 22/5/2013 μέχρι 30/6/2013.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΟΥΡΕΙΣ – ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΚΟΜΜΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΡΙΩΝ - ΠΟΔΙΩΝ
Από το τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Αδειοδοτήσεων, γίνεται γνωστό ότι η Α/θμια Εξεταστική Επιτροπή για χορήγηση αδείας αναγγελίας επαγγέλματος σε κουρείς – κομμώτριες- κομμωτές και τεχνίτες περιποίησης χεριών – ποδιών, θα συνεδριάσει στις 27/05/2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12,00 π.μ. στα γραφεία του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Αδειοδοτήσεων του Δήμου Καλαμπάκας, προκειμένου να αξιολογηθούν από την αρμόδια επιτροπή.

Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΤην Πέμπτη 23/05/2013 και ώρα 20.00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας σε ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ για τον "Απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής ετών 2011& 2012".

Σελίδα 381 από 461

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com