A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Άφησαν τα Σύννεφα και τα Κύματα και διασκέδασαν στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

dias-1Πενήντα απόστρατοι της Αεροπορίας Ναυτικού, όλων των κλάδων και διαφόρων βαθμών, αφού άφησαν τα σύννεφα και την αλμύρα του πελάγους και αποστρατεύτηκαν, βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στην Καλαμπάκα μετά των συζύγων τους, για τουριστικούς λόγους και αφού περιηγήθηκαν όλη την ημέρα στις Ιερές Μονές, θέλησαν το βράδυ να διασκεδάσουν και να γευτούν τις Σπεσιαλιτέ και το κρασί της Ταβέρνας ''ΔΙΑΣ'', στην οδό Τρικάλων, που ο Σάκης και ο Αχιλλέας από νωρίς ετοίμασαν.

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου……

E-mail Εκτύπωση

spiti-1Μια παροιμία λέει ότι «Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει».
spiti-2

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

arximandritisΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού.
Το απόγευμα της Κυριακής θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στην Ι Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων επι τη εορτή της ανακομιδής των Ι. Λειψάνων του Αγ. Νικολάου.

«ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΑΧ ΣΤΟ ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ»

E-mail Εκτύπωση

kenakapΛήγει την επόμενη Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 η προθεσμία υποβολής επενδυτικών προτάσεων στο πρόγραμμα ΟΠΑΑΧ (ιδιωτικές επενδύσεις του Άξονα 3. του ΠΑΑ 2007-2013). Οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα επενδυτικά τους σχέδια ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ μέχρι την 24/5/2013 και κατόπιν να καταθέτουν τον φυσικό Φάκελο Υποψηφιότητας με όλα τα δικαιολογητικά (1 πρωτότυπο και 1 αντίγραφο) εντός δέκα ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της οριστικοποίησης της ηλεκτρονικής υποβολής στα γραφεία της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ-ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ (Ιωαννίνων 84, 42200 Καλαμπάκα).

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2013» της Π.Υ. στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

askisi-1Το σχέδιο προέβλεπε την κινητοποίηση μονάδων δασοπυρόσβεσης, εξαιτίας δασικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής του Δήμου Καλαμπάκας και απειλούσε ζωές πολιτών και περιουσίες.

askisi-2askisi-3Κατά την ώρα των επιχειρήσεων συμμετείχαν 22 οχήματα, εθελοντικές ομάδες, χωματουργικά μηχανήματα, Αστυνομία, ΕΚΑΒ, πεζοπόρα τμήματα πυρασφάλειας, ΕΜΑΚ, Δασαρχείο, Δήμοι, ΔΕΗ και Στρατός.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΠρόσκληση του Επιμελητηρίου Τρικάλων προς τους παραγωγούς προϊόντων διατροφής
Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο της δράσης του για τη διασύνδεση του τουρισμού με την πρωτογενή παραγωγή και ειδικότερα με τα τοπικά προϊόντα διατροφής και μετά τις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της «Τρικαλινής Γεύσης» και της τελευταίας σύσκεψης με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου,

«Πλήρης άγνοια» για το ημιτελές έργο κατασκευής του ποδηλατοδρομίου Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

dritseliΜετά από αναμονή δύο και πλέον μηνών, τα συναρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Οικονομικών καθώς και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Τρικκαίων δεν είναι σε θέση να απαντήσουν ούτε ποιος είχε την αρμοδιότητα της κατασκευής του Ποδηλατοδρομίου Τρικάλων, ούτε γιατί εγκαταλείφθηκε ημιτελές το έργο εδώ και περίπου δέκα χρόνια.

Ημερίδα για τους κτηνοτρόφους και τους μελισσοκόμους στην ΕΑΣ Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

askΤην Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 11:00 π.μ, στην αίθουσα της ΕΑΣ Καλαμπάκας θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για τους κτηνοτρόφους και τους μελισσοκόμους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα LIFE+ Βιοποικιλότητα «Καινοτόμες Δράσεις για την Αντιμετώπιση της Παράνομης Χρήσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων σε Μεσογειακές Πιλοτικές Περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης» [LIFE09 NAT/ES/000533] το οποίο υλοποιείται τα τελευταία 2 χρόνια στην περιοχή Αντιχάσια Όρη-Μετέωρα-Κόζιακας των Τρικάλων και έχει διάρκεια 5 χρόνια.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΥΣΙΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

tamilosΈΓΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΟΥΣΙΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΤΡΙΚΑΛΩΝ) ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΜΠΑΛΚΟΥΡΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πριν πέντε χρόνια, όταν ήταν Υπουργός Δικαιοσύνης ο συμπολίτης μας βουλευτής κ. Σωτήρης Χατζηγάκης, ζητήθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων έκταση 60 στρεμμάτων παραπλεύρως των φυλακών στην περιοχή Μπαλκούρα, για την ανέγερση Ειδικού Καταστήματος Θεραπείας Ουσιοεξαρτημένων Κρατουμένων.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

kalampaka

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται από Ο.Π.Ε.Τ.Α. Καλαμπάκας, ότι οι εγγραφές και επανεγγραφές για τους Παιδικούς Σταθμούς , θα γίνονται από 22/5/2013 μέχρι 30/6/2013, για το Σχολικό έτος 2013-2014.

Σελίδα 382 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com