A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δήμου παρουσία της ευεργέτιδας κας Δημουλά

E-mail Εκτύπωση

D-S-1Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας με ένα θέμα στην Ημερήσια Διάταξη, αυτό της Αναβάθμισης Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Στη Συνεδρίαση παραβρέθηκε και η ευεργέτιδα και δωρήτρια κα Δημουλά με κλιμάκιο τεχνικών και νομικών,οι οποίοι (τεχνικοί) παρουσίασαν ολοκληρωμένο το σχέδιο κατασκευής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας.

Συνεδρίαση Δ.Σ. Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

dimos

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας στις 8 Μαΐου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19,00 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ: Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

E-mail Εκτύπωση

dimarxioΟ Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καλαμπάκας προσκαλεί, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων, τους κατοίκους, τους συνδικαλιστικούς, τους επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς του Δήμου μας,

Πρόσκληση Εγκαινίων

E-mail Εκτύπωση

epistagonΤο Θεατρικό Εργαστήρι "ΕΠΙΣΤΓΩΝ" σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΜΑΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΞΥΛΟ

Πλήθος κόσμου στο Καστράκι για τον Αϊ Γιώργη τον Μαντηλά

E-mail Εκτύπωση

meteora-1Το αδιαχώρητο και φέτος σημειώθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καστράκι της Καλαμπάκας, με τους πιστούς, να προσέρχονται και να παίρνουν και ένα κομμάτι από τα μαντήλια που κατέβηκαν από τον βράχο και είχαν τοποθετηθεί πέρυσι στην μνήμη του Αϊ Γιώργη του Μαντηλά.

ΠΑΣΧΑ 2013

E-mail Εκτύπωση

mitropoliΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 122α

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Π ρ ό ς

Τούς ελαβες Χριστιανούς τς ερς μν Μητροπόλεως. «Νν πάντα πεπλήρωται φωτός…» (ναστάσιμος μνος) γαπητά μου Παιδιά, γαπητοί μου Χριστιανοί

Πνίγηκε 55χρονος ψαράς στον Ασπροπόταμο

E-mail Εκτύπωση

aspropotamosΈχασε τη ζωή του ο 55χρονος Α.Τ. ιδιοκτήτης συνεργείου από τα Τρίκαλα καθώς ψάρευε στην όχθη του Ασπροπόταμου όταν έχασε την ισορροπία του χτύπησε στο κεφάλι και έπεσε στο ποτάμι.

Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση

alam-1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ (ΑΛΑΜ), μέλος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΜΑΕ) παρουσιάζοντας την κοινωνική της ευαισθησία για μια ακόμη χρονιά, τη Μεγάλη Παρασκευή 03/05/13 από τις 09,30΄- 12,30΄ μοίρασε φυλλάδια για την σωστή οδήγηση και τα μέτρα που πρέπει να λάβει ο οδηγός ξεκινώντας το ταξίδι

Πασχαλιάτικος χορός του Δήμου Καλαμπάκας 2013

E-mail Εκτύπωση

pasxaΑνακοινώνουμε σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Καλαμπάκας, ότι ο καθιερωμένος Πασχαλιάτικος χορός θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, τη Δευτέρα του Πάσχακαι ώρα 17:15 στον αύλειο χώρο του Αγίου Δημητρίου.

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΚ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

E-mail Εκτύπωση

olk-1Την Κυριακή των Βαΐων, η Ο.Λ.Κ. πραγματοποίησε την πεζοπορία στο χώρο των Μετεώρων που αποτελεί πλέον θεσμό μετά από τις τόσες επιτυχημένες ετήσιες διοργανώσεις. Στόχος ήταν να βαδίσουμε στα χνάρια των προγόνων προς τιμή τους και να διασχίσουμε τα μονοπάτια που χρησιμοποιούσαν για την επικοινωνία στην περιοχή των βράχων.

Σελίδα 384 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com