A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

orini-diasosiΗ Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας, διοργανώνει ανάβαση στο Χαλικόβουνο 2135 μ.

Η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή
21 - 4 -2013.

Βαρύγδουποι τίτλοι για τα Μετέωρα

E-mail Εκτύπωση

varigdoupi-1Με βαρύγδουπους τίτλους όπως ''Έφοδος του ΣΔΟΕ σε μοναστήρι της Καλαμπάκας'', αναφέρθηκαν χθες 16-4 και σήμερα 17-4-2013 εφημερίδες και Site's αλλά και σε Δελτίο Ειδήσεων Καναλιού Πανελλαδικής εμβέλειας. Το ίδιο κανάλι, στο επόμενο δελτίο ειδήσεων, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για τις μονές των Μετεώρων. Δεν παρέλειψαν μάλιστα να δημοσιεύσουν και φωτογραφίες της Καλαμπάκας και των Μετεώρων.

Ο.Π.Ε.Τ.Α.ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

kalampaka

Ο Ο.Π.Ε.Τ.Α. Δήμου Καλαμπάκας διοργανώνει εκδήλωση -διαγωνισμό "ΛΑΖΑΡΙΝΕΣ 2013" για την ανάδειξη καλύτερων τραγουδιών και καλαθιών την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 και ώρα 12: μμ στο χώρο έναντι της πλατείας Δημαρχείου.

Ενημέρωση από τον Α. Σ. «ΜΕΤΕΩΡΑ» για τη νέα ΚΑΠ

E-mail Εκτύπωση

asm 1Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΜΕΤΕΩΡΑ» Καλαμπάκας ( πρώην ΕΑΣ), ενημέρωση για τη νέα Κ.Α.Π., την οποία παρακολούθησαν πολλοί παραγωγοί.

Μίλησαν οι κ. Ιακωβάκης Μάκης και Μπλιάτσος Ντίνος και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τη Νέα ΚΑΠ.
Με περισσότερα από 18 δισ. ευρώ αναμένεται να υποστηριχθεί η ελληνική γεωργία έως το 2020, στο πλαίσιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ).
asm 2Για τη νέα προγραμματική περίοδο, στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι θα εισρεύσει ποσό 18,74 δισ. ευρώ, εκ των οποίων 15 δισ. ευρώ αφορούν άμεσες ενισχύσεις και Κοινή Οργάνωση Αγοράς και 3,74 δισ. ευρώ στην αγροτική ανάπτυξη.

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κος Κόττης ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους για την Λύσσα, ζητώντας από τους Κτηνοτρόφους να εμβολιάσουν τα ζώα τους.

Καλαμπάκα στη σκιά του χρόνου «Χριστός Ανέστη» στο Σφοντύλι. Η 50χρονη ιστορία του

E-mail Εκτύπωση

xristos anesti 1Παρασκευή 23 Μαρτίου 2013 ,καθισμένος στην αυλή του σπιτιού μου ,εκεί στην όμορφη γειτονιά μου, μεταξύ των εκκλησιών της Αγίας Βαρβάρας ,του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, αναπολώντας τα παλιά ,είδα απέναντι στο βράχο Σφοντύλι κάτω από τον βράχο της Ι.Μ. του Αγίου Στεφάνου, πέντε έξι νεαρούς να σκαρφαλώνουν σ'αυτόν, που σημειωτέον ονομάστηκε Σφοντύλι λόγω του σχήματός του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα κατολισθητικά φαινόμενα στο Παλαιοχώρι Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

sirizaΚλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ αποτελούμενο από την βουλευτή Τρικάλων Παναγιώτα Δριτσέλη και από τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμπάκας Βαγγέλη Μπέκο και Βάσω Κωστοπούλου επισκέφθηκε την Κυριακή 14/4/2013 το Παλαιοχώρι Καλαμπάκας μετά από τις πολύ σοβαρές κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ Κ.Α.Π.

E-mail Εκτύπωση

meteoraΤην Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας "ΜΕΤΕΩΡΑ" (πρώην ΕΑΣ Καλαμπάκας) θα γίνει ενημέρωση για τη νέα Κ.Α.Π. και καλούνται να παραστούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τα νέα δεδομένα στον αγροτικό χώρο.
Εισηγητές:

Μια πόλη στον ουρανό

E-mail Εκτύπωση

meteoraΗ θέα, κόβει την ανάσα. Το φυσικό τοπίο, εκπληκτικό. Το μυστήριο, αρκετό μια και κανείς γεωλόγος δεν έχει εξηγήσει πως βρέθηκαν εκεί οι... Μετέωροι βράχοι που στην κορυφή τους δεσπόζουν τα απίστευτης ομορφιάς μοναστήρια.
Το ότι η Unesco, θεωρεί τα Μετέωρα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς με ονομασία «μια πόλη στον ουρανό», πρέπει να βάλει σε σκέψεις όσους δεν έχουν επισκεφτεί ακόμη αυτό το σύμπλεγμα τεράστιων, γυμνών, σκοτεινόχρωμων βράχων που... κρέμονται από τον ουρανό!

Ε.Ο.Σ.Καλαμπάκας:3η «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή»

E-mail Εκτύπωση

eosk-1Το Σάββατο 13-04-2013 ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας διοργανώνει την 3η «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή» για τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ (Τρίτη Ηλικία).

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

platiaΟ Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 6 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Χατζηπέτρου 26).

Σελίδα 388 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com