A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αποτελέσματα αξιολόγησης για ΤΟΠΕΚΟ

E-mail Εκτύπωση

espaΑπό την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο Θερμοκοιτίδων Ανάπτυξης Τοπικής Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας» ανακοινώθηκε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων των ωφελουμένων των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων για συμμετοχή στην πράξη «Θερμοκοιτίδες Ανάπτυξης Τοπικής Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας»,

Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλαμπάκας Ενημέρωση Παραγωγών

E-mail Εκτύπωση

easΕνημερώνουμε τους παραγωγούς της περιοχής μας ότι, η καταληκτι-κή ημερομηνία μεταβίβασης δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης είναι η Τρίτη 2 Απριλίου 2013.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

serafimΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά την Β΄ Στάση των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Καστρακίου.

Ανάβαση στη Μοράβα με την ΟΛΚ.

E-mail Εκτύπωση

olk-1Μία υπέροχη, ανοιξιάτικη Κυριακή, γεμάτη από το φως του λαμπρού ήλιου, η ομάδα της Ο.Λ.Κ., αποτελούμενη από δέκα άτομα, ξεκίνησε την ανάβαση στην Μοράβα.
Η κορυφή με 1.845 υψόμετρο βρίσκεται πάνω από την Καστανιά και τον Αμάραντο και προσφέρει πανοραμική θέα προς τα χωριά του Ασπροποτάμου.
Το χιόνι βρέθηκε στον δρόμο μας λίγο μετά το ξεκίνημα της διαδρομής μας και όσο πλησιάζαμε προς την κορυφή, το ύψος του μεγάλωνε. Οι καιρικές συνθήκες -χαμηλές το βράδυ- το διατηρούσαν παγωμένο. Αυτό διευκόλυνε την ανάβαση μας γιατί δεν βουλιάζαμε.

52 απολυμένοι επιστρέφουν στη ΔΕΥΑ Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

deyatΔικαιώθηκαν 52 πρώην υπάλληλοι της ΔΕΥΑ Τρικάλων οι οποίοι είχαν απολυθεί επί δημαρχίας Μιχάλη Ταμήλου, πριν από σχεδόν 10 χρόνια!

Σεμινάριο για την εφαρμογή συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης από την «Πετράνης»

E-mail Εκτύπωση

petranis-1Τεχνικό σεμινάριο- Ημερίδα για την εφαρμογή σύνθετων συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου περιβλήματος, διοργανώνει την Δευτέρα 1η Απριλίου στις 5 το απόγευμα η εταιρεία «Πετράνης». Σκοπός του σεμιναρίου είναι η απόκτηση των γνώσεων που απαιτούνται στη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη εργασιών εφαρμογής σύνθετων συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης, ως μια σύγχρονη κατασκευαστική πρακτική στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατασκευών.

Λαμπρές οι Εκδηλώσεις της επετείου της25ης Μαρτίου στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

parelasi-1Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας στην πόλη μας.
Το πρωί τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος, χοροσταντούντος του Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ και στη συνέχεια τελέστηκε η δοξολογία παρουσία των τοπικών πολιτικών, στρατιωτικών, αστυνομικών και άλλων αρχών.

parelasi-2Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός κυρία Περσεφόνη Καλαμπάκα.

parelasi-3

Χρυσή Αυγή Τρικάλων - Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Πεσόντων της ΣΜΥ

E-mail Εκτύπωση

-xrisi-augiΠροσκεκλημένοι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (ως όφειλε), καταθέσαμε, σήμερα 25 Μαρτίου, στεφάνι στο μνημείο Πεσόντων της ΣΜΥ, όπως είχαμε υποχρέωση να κάνουμε. Ήταν μόνο μια μικρή ένδειξη σεβασμού στους Πεσόντες της Εθνικής Επανάστασης του 1821.

Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δραπετών των Φυλακών Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

ellas-1Σε συνέχεια των χθεσινών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών για την προχθεσινή απόδραση κρατουμένων από το Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων και τη σύλληψη δύο εκ των δραπετών, ανακοινώνεται ότι σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας σε αγροτική περιοχή στα σύνορα των νομών Λάρισας και Τρικάλων, άλλος ένας από τους δραπέτες.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Εορταστικές εκδηλώσεις, για την Εθνική Επέτειο της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821.

E-mail Εκτύπωση

1821

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Σας προσκαλεί στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την Εθνική Επέτειο της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821.

Σελίδα 393 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com