A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τσικνοπέμπτη στην όμορφη Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-1Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η μεγάλη αίθουσα του Εστιατορίου ΠΟΛΥΖΟΣ τη βραδιά της Τσικνοπέμπτης.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-2Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-3

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ

E-mail Εκτύπωση

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ
arktouros-1Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 5:00 μ.μ, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «Δηλητηριασμένα Δολώματα: Επιπτώσεις στην Βιοποικιλότητα & τεχνικές αντιμετώπισης» στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE+ Βιοποικιλότητα «Καινοτόμες Δράσεις για την Αντιμετώπιση της Παράνομης Χρήσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων σε Μεσογειακές Πιλοτικές Περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης» [LIFE09 NAT/ES/000533] το οποίο υλοποιείται τα τελευταία 2 χρόνια στην περιοχή Αντιχάσια Όρη-Μετέωρα-Κόζιακας των Τρικάλων και έχει διάρκεια 5 χρόνια.

Μήνυμα του Δημάρχου Καλαμπάκας για την Ημέρα της Γυναίκας

E-mail Εκτύπωση

sakellariouΗ πρώτη Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε στις ΗΠΑ στις 28 Φεβρουαρίου του 1909 από τις απεργούς της βιομηχανίας ενδυμάτων.

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

ΝΕΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

epimelitirioΠαράταση Υποβολής και Τροποποίηση του Οδηγού του Προγράμματος ''Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών'' ως προς τα Παραρτήματα 2(ΙΙ), 3(ΙΙΙ) & 12(ΧΙΙ)

Απόπειρα εισαγωγής κινητών τηλεφώνων στις φυλακές Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

kinitaΟ έγκλειστος εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών για εγκληματική οργάνωση και ληστείες

Συνελήφθησαν χθες (06-03-2013) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, τρεις -3- ημεδαποί, εκ των οποίων, ένας 22χρονος έγκλειστος του Σωφρονιστικού Καταστήματος Τρικάλων και οι δύο 49χρονοι γονείς του, για το αδίκημα της εισαγωγής κινητών τηλεφώνων σε Κατάστημα Κράτησης.

Συνάντηση Μιχαλάκη με Φοιτητές

E-mail Εκτύπωση

fitites-1Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, παρουσία και του περιφερειακού συμβούλου Ντίνου Μπάρδα, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 7 Μαρτίου οι φοιτητές των ΤΕΙ Τρικάλων, λόγω του σχεδίου Αθηνά που προωθεί η κυβέρνηση.

Πανελλήνια Ημέρα κατά της Βίας στα Σχολεία

E-mail Εκτύπωση

Δραστηριότητες στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας
dimotiko-1

Στα πλαίσια της πανελλήνιας ημέρας κατά της ΒΙΑΣ στα σχολεία ο Σύλλογος Διδασκόντων σε συνεργασία με τους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας θέλοντας να τονίσει την σπουδαιότητα της ημέρας αυτής και να περάσει το βασικό μήνυμα της συγκεκριμένης ημέρας (ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ), αφιέρωσαν δύο ώρες δημιουργικής απασχόλησης πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

eoskΑ. ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ
Το τμήμα της : • ΕΦΟΡΙΑΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ: ( ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ) του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμπάκας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-03-2013 και ΩΡΑ 11.00 π.μ διοργανώνει: ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:

Ο Ρ Ε Ι Β Α Τ Ι Κ Η Λ Ε Σ Χ Η Κ Α Λ Α Μ Π Α Κ Α Σ

E-mail Εκτύπωση

olkΗ Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας, διοργανώνει πεζοπορία από την ΣΑΡΑΚΗΝΑ στο ΚΑΣΤΡΟ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θεόπετρας σας

E-mail Εκτύπωση

Ανακοίνωση

theopetraΟ Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θεόπετρας σας ανακοινώνει ότι την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίουκαι ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί μασκέ πάρτι για μικρούς και μεγάλους.

Σελίδα 398 από 460

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com