A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σύσταση Τμήματος Μεταγωγών στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση

kiritsisΤη σύσταση Τμήματος Μεταγωγών στα Τρίκαλα ζήτησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Γιώργος Κυρίτσης, κατά τη διάρκεια επαφών του με αρμοδίους παράγοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013.

Μύλος Παπακώστα :Βάλθηκαν να τον καταστρέψουν

E-mail Εκτύπωση

papakostasAΠριν ένα περίπου μήνα άγνωστοι κατέστρεψαν όλες σχεδόν τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της μονάδας "Αλευρόμυλοι Παπακώστα" που βρίσκεται στο 18ο χιλιόμετρο της οδού Καλαμπάκας –Γρεβενών (στη Μύκανη),

Ανακοίνωση Δήμου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΕνημερώνουμε τους Καπνοπαραγωγούς του Δήμου, στα πλαίσια εφαρμογής του Μέτρου 214: Δράση 1.4 καπνοπαραγωγοί , οι οποίοι έχουν ενεργοποιήσει το έτος 2009 δικαιώματα καπνού μπορούν να κριθούν δικαιούχοι των ενισχύσεων της παραπάνω δράσης.

Σύλλογος Αδελφοποιημένων Πόλεων

E-mail Εκτύπωση

Ανακοίνωση

kinotita

O Σύλλογος Αδελφοποιημένων Πόλεων διοργανώνει
επίσκεψη με ξενάγηση στο Δίον την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Στην Καλαμπάκα η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γενημματά

E-mail Εκτύπωση

pasok-1Με την παρουσία της Εκπροσώπου τύπου του ΠαΣοΚ, στην Καλαμπάκα, έπεσε, απόψε η αυλαία του προσυνεδριακού διαλόγου για το κόμμα στον Νομό Τρικάλων.

pasok-2Λογικά, η κ. Γεννηματά, μετά τα όσα είδε και άκουσε απόψε στο ξενοδοχείο Κώστα Φαμίσση της Καλαμπάκας, θα κάνει πολλά χρόνια να ξαναέρθει σε κομματική εκδήλωση.
pasok-3

Εξιχνιάσθηκαν δώδεκα περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση

astinomiaΣυνελήφθη ένας 19χρονος ημεδαπός και σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος ενός ακόμη συνεργού του

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση-ομιλία στο ΚΑΠΗ Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

kapiAΤο ΚΑΠΗ Καλαμπάκας θα επισκεφτεί τη Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 11 π.μ., κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας αποτελούμενη από Ψυχιάτρους και Ψυχολόγους, με σκοπό την ανάπτυξη θεμάτων που έχουν σχέση με το άγχος και την κατάθλιψη.

«Ζήτημα Υγείας»: Η νέα εκπομπή του Ρ/ Σταγών

E-mail Εκτύπωση

stagonAΜε θέματα Υγείας ασχολείται η νέα εκπομπή του Ράδιο Σταγών, που με έναρξη τη σημερινή μέρα, θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 11:00 με συντάκτες και παρουσιαστές της εκπομπής δύο στελέχη του "ΙΑΣΩ" Θεσσαλίας, το Νοσηλευτή Τ.Ε. Θοδωρή Γκιάτα και το Νοσηλευτή, προϊσταμένου της Μ.Ε.Θ. του ''ΙΑΣΩ'' Θεσσαλίας Λάμπρο Ταμπακά.stagonB

Σύλληψη Αστυνομικού στα Τρίκαλα για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

E-mail Εκτύπωση

silipsiΣυνελήφθησαν στα Τρίκαλα τρεις ημεδαποί για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης
Ένας από τους συλληφθέντες είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων

Πεζοπορία από την Διάβα στην Ι.Μ. Βυτουμά

E-mail Εκτύπωση

olkΗ Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας, διοργανώνει πεζοπορία από την Διάβα στην Ι.Μ. Βυτουμά. Η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 - 2 -2013.Η αναχώρηση για τη Διάβα, θα γίνει από την Πλ. Δημουλά, στις 8.00 π.μ.

Σελίδα 404 από 462

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com