A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

2.255 Τρικαλινοί κατέθεσαν τις πινακίδες

E-mail Εκτύπωση

pinakidesΠερισσότεροι Τρικαλινοί οδηγοί, σε σχέση με πέρυσι, κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων τους, προκειμένου να αποφύγουν την καταβολή των τελών κυκλοφορίας αλλά και το ετήσιο κόστος συντήρησης των οχημάτων τους.

Κατασχέσεις Ι.Χ. για τα τέλη κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση

autokinitaΠοδαρικό με κατάσχεση του αυτοκινήτου ή με το 25% του μισθού ή της σύνταξης κάνει η εφορία σε 44.500 ιδιοκτήτες Ι.Χ. που δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας των δύο προηγούμενων ετών και δεν έχουν παραδώσει τις πινακίδες κυκλοφορίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΠΗ

E-mail Εκτύπωση

kapiAΣτις 15/01/2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. θα γίνει ομιλία από τον καθηγητή Γκαλέα Θεόδωρου «Παθολόγο – πρώην διευθυντή Παθολογικής Κλινικής Τρικάλων και ερευνητή» με θέμα:

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΟΑΕΕ

E-mail Εκτύπωση

oaeeΣας ενημερώνουμε πως την προσεχή Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και ώρες από 9 πμ έως 13 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας ( Χατζηπέτρου 26 ) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια θεώρηση βιβλιαρίων των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ.

Εντυπωσιακά «έπεσε» φέτος η αυλαία του «Μύλου των Ξωτικών»!

E-mail Εκτύπωση

Ξεπέρασαν τις 700.000 οι επισκέπτες του Μύλου!

milosAΛίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου πάρκου της χώρας, του «Μύλου των Ξωτικών».

Ομιλία Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ .Γ. Δήμου

E-mail Εκτύπωση

dimouΚύριε Δήμαρχε,

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κυρίες και Κύριοι,

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για τα την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, εκλέγοντάς με πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Καλαμπάκας.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

kalampaka_2ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Δήμος Καλαμπάκας πρόκειται να προβεί στην έκδοση 26 Αδειών Υπαίθριου Πλανόδιου Εμπορίου (όχι λαϊκές αγορές) και 4 Αδειών Υπαίθριου Στάσιμου Εμπορίου για το Δήμο Καλαμπάκας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 254/2005.

Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

dsAΗ Λίστα των ονομάτων δημοσιοποιήθηκε μία ημέρα πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κυριακής 6-1-2013. που συνεδρίασε γι'αυτό το λόγο.

ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012.

E-mail Εκτύπωση

vouleutesΚοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν σήμερα στις 12:00, στο ξενοδοχείο "Πανελλήνιον¨" οι βουλευτές της Ν.Δ. Νομού Τρικάλων κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αντικείμενο της συνέντευξης ο απολογισμός της δράσης των βουλευτών.

Συνελήφθη 52χρονος Τρικαλινός για παραβίαση περιοριστικών όρων

E-mail Εκτύπωση

paraviasiΣυνελήφθη, στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παραβίαση περιοριστικών όρων και συγκεκριμένα μη καταβολή εγγύησης χρηματικού ποσού ύψους (50.000) ευρώ.

Σελίδα 413 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com