A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Υποψήφιος για βράβευση ο μεταπτυχιακός (master) Καλαμπακιώτης Άκης (Στέργιος) Ζαχαράκης

E-mail Εκτύπωση

AkisAΟ συμπολίτης μας νέος, Άκης Ζαχαράκης ,γιός του γνωστού γιατρού της πόλης μας Αθανασίου Ζαχαράκη, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του σαν Μηχανικός Περιβάλλοντος στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης ),προχώρησε σε Μεταπτυχιακές Σπουδές στο  CITY UNIVERSITY of London, για Energy and Environment Technology and Economics MSc (Master in Science).

Τέλη κυκλοφορίας στη Συνεταιριστική

E-mail Εκτύπωση

TthesaliasΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ανακοινώνει ότι και φέτος μπορείτε να εξοφλείτε τα τέλη κυκλοφορίας μέσω του δικτύου των καταστημάτων της τράπεζας, το οποίο καλύπτει ολόκληρη την Θεσσαλία. Το μόνο που χρειάζεται για την πληρωμή τους είναι να γνωστοποιήσουν οι πελάτες τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου / μοτοσυκλέτας / φορτηγού και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη του και εμείς θα αναλάβουμε την εκτύπωση του σχετικού ειδοποιητηρίου, χωρίς να χρειασθεί από μέρους των πελατών η αναζήτηση του εντύπου πληρωμής των τελών κυκλοφορίας από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο.

Μαθητές επισκέφτηκαν επιχειρήσεις της περιοχής

E-mail Εκτύπωση

sxolioAΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ ΟΤΑ–ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της ανάπτυξης διακρατικών συνεργασιών συμμετέχει ως εταίρος στο διακρατικό πρόγραμμα Lifelong Learning, με ακρωνύμιο «Big Foot» και τίτλο «Προσέγγιση Γενεών σε Απομονωμένες Ορεινές Περιοχές», σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του νομού Τρικάλων πραγματοποίησαν επισκέψεις στον Γυναικείο Συνεταιρισμό Ασπροκκλησιάς (γλυκά του κουταλιού), στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ρόμπου (παραδοσιακός φαρσαλινός χαλβάς) και σε παραδοσιακό «καζαναριό» (αποστακτήριο τσίπουρου στην Κρηνίτσα).

Είκοσι δύο θέσεις 8μηνης εργασίας στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

dimarxeioΠληρ.: Νάκης Βασίλειος Τηλ. 24323-50256 FAX 24320-22421

Σας Ανακοινώνουμε ότι στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχιακού καταστήματος Καλαμπάκας καθώς και σε όλα τα KEH του Δήμου αναρτήθηκε η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ΄ αριθ.. ΣΟΧ 1/2012 με αριθ. πρωτ. 36375/6-8-2012, κατόπιν της αριθμ, 13889/3-9-2012 έγκρισης ανακοίνωσης του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (22) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Καλαμπάκας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων όπως παρακάτω:

Καλαμπάκα: Έκτακτο Δ.Σ. για τον Οδικό άξονα Ε65

E-mail Εκτύπωση

egnatiaAΕικόνα που δεν τιμά τους Καλαμπακιώτες, παρουσίασε το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαμπάκας, με αφορμή τις εξελίξεις που υπάρχουν στο έργο της κατασκευής του οδικού άξονα Ε-65.

Στην αίθουσα βρέθηκαν 17 από τους 33 Δημοτικούς Συμβούλους, με αποτέλεσμα …οριακά να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση, ενώ την παρακολούθησαν απουσία Εκπροσώπων Φορέων της περιοχής και …9 δημότες…

Ψήφισμα διαμαρτυρίας

E-mail Εκτύπωση

dimarxioΤα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας στην τελευταία τακτική συνεδρίαση τους εξέδωσαν το ακόλουθο ψήφισμα διαμαρτυρίας αναφορικά με την απομάκρυνση των υπηρεσιών από την Καλαμπάκα.

Προτάσεις για το Κυκλοφοριακό της Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΔυο λύσεις προτείνoνται  στην Κυκλοφοριακή μελέτη που συνέταξε και κατέθεσε στη Δημοτική Αρχή ο συμπολίτης μας Συγκοινωνιολόγος κ. Αθανάσιος Τσιάνος, σχετικά με το Κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας.

Η μελέτη έχει ως εξής:

Αλλοδαπή μαχαίρωσε 45χρονο Καλαμπακιώτη

E-mail Εκτύπωση

maxeriΕπεισόδιο σημειώθηκε στην πόλη μας με 45χρονο να μαχαιρώνεται από 44χρονη Ουκρανέζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος, πήγε στο σπίτι της 44χρονης και εκεί μετά από καυγά, για λόγους ζηλοτυπίας η 44χρονη κάρφωσε ένα μαχαίρι στην πλάτη του 45χρονου ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

dimarxeioΜε τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη διεξαγωγή των νικηφόρων Βαλκανικών Πολέμων 1912 – 1913, με τους οποίους απελευθερώθηκαν η Μακεδονία, η Ήπειρος και τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ο Δήμος Καλαμπάκας διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας, με ομιλητή τον στρατηγό ε. α. κ. Κουβάτη Κων/νο.

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΕλληνορωσικό Επιχειρηματικό Forum τον Απρίλιου 2013 στην Θεσσαλονίκη: Αιτήσεις Συμμετοχής μέχρι 30-11-2012

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι το Ελληνορωσικό Κέντρο Ερμής και τα Επιμελητήρια Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Κέρκυρας, Κοζάνης, Μαγνησίας, Ξάνθης, Σερρών, Τρικάλων και Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Εταιρία Συμβούλων Alpha Plan, τα Ρωσικά Επιμελητήρια (Μόσχας, Ρωσίας, Αγίας Πετρούπολης), καθώς και Ρωσικούς Επιχειρηματικούς Φορείς, θα διοργανώσουν Επιχειρηματικό Ελληνορωσικό Forum στην Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο 2013.

Σελίδα 420 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com