A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνελήφθη 47χρονoς, για οφειλές προς το Δημόσιο στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση

xiropedesΕκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο συνολικού ύψους 152.861,74 ευρώ

Συνελήφθη, σήμερα (09-11-2012) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, 47χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης βιοτεχνίας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Μαθήματα Αναρρίχησης για μαθητές από τον Δήμο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

dimarxeioΝέα πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Δήμος Καλαμπάκας με σκοπό, οι νέοι να αγαπήσουν την Πεζοπορία και την Αναρρίχηση.

Διοργανώνει Μαθήματα Ορειβασίας και Αναρρίχησης γι΄αυτούς, που θέλουν να ασχοληθούν με το αντικείμενο.

ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΖΙΑ ΜΑΡΗ 1455μ. ΜΕ ΤΗΝ Ο.Λ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

olkAΣτα σύνορα της ΗΠΕΙΡΟΥ (Ν. Ιωαννίνων), ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Ν. Τρικάλων) και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Ν. Γρεβενών), βρεθήκαμε την Κυριακή 4/11/2012. Συγκεκριμένα μεταξύ των χωριών Κρανιάς-Γρεβενών και Μηλιάς-Μετσόβου απέναντι από τον εθνικό δρυμό της Βάλιας Κάλντας.

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

ΝΕΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

epimelitirioΕπεκτείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής των Γενικών επενδυτικών σχεδίων του Β’ Κύκλου Υποβολών  μέχρι 31.12.2012

Με αφορμή τις επικείμενες αλλαγές στον Αναπτυξιακό Νόμο, που σήμερα βρίσκονται στο στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης και αναμένεται να ισχύσουν από το νέο έτος, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νότης Μηταράκης, υπέγραψε την υπ’ αριθμ. 46828/31.10.2012  Υπουργική Απόφαση, με την οποία επεκτείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής των Γενικών επενδυτικών σχεδίων του Β’ Κύκλου Υποβολών, μέχρι το τέλος του έτους, δηλαδή μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2012.

Μόνο μέχρι Καλαμπάκα ο Ε65…

E-mail Εκτύπωση

egnatiaΑκόμη και το ενδεχόμενο να «κουρευτεί» ο αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας Ε- 65 (να κατασκευαστεί δηλαδή το τμήμα μέχρι την Καλαμπάκα κι όχι ως την Εγνατία) προκειμένου να μειωθεί το κόστος κατασκευής και να καταστεί βιώσιμο το έργο, μελετά η κυβέρνηση.

Καλαμπάκα: Σύλληψη 2 αλλοδαπών

E-mail Εκτύπωση

silipsiΣυνελήφθησαν στην Καλαμπάκα Τρικάλων δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθησαν, σήμερα (06-11-2012) το πρωί στην Καλαμπάκα Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Τρικάλων, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23 και 21 ετών, για παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών.

Καλαμπάκα-Τραγικό :Κρέμασε τον σκύλο του για παραδειγματισμό

E-mail Εκτύπωση

vlaxavaAΤο γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση που αφορά την περιοχή μας  και συγκεκριμένα στη Βλαχάβα.

Για το θέμα υπάρχει σχετικό βίντεο αλλά για ευνόητους λόγους δεν το προβάλουμε.

Επίσης στο βίντεο φαίνονται πρόσωπα και αριθμοί αυτοκινήτων.

Κ.Α.Π.Η. Καλαμπάκας: Η Τρίτη Ηλικία έχει το δικό της χώρο

E-mail Εκτύπωση

Ιστορικό και εξέλιξη του θεσμού

kapiAΤα ΚΑΠΗ πρωτοεμφανίστηκαν στον Ελληνικό χώρο του 1979 όταν η Διεύθυνση Προστασίας Ηλικιωμένων του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας κάλεσε τον Όμιλο Εθελοντών και ζήτησε την συνεργασία του στην δημιουργία ενός Πειραματικού Κέντρου Ανοιχτής Εξωιδρυματικής προστασίας Ηλικιωμένων. Το κέντρο αυτό ήταν στελεχωμένο από μια διεπιστημονική ομάδα προσωπικού: Γιατρό, Φυσιοθεραπευτή, Επισκέπτη Υγείας ή Νοσηλευτή, Εργοθεραπευτή, Οικογενειακό Βοηθό.

Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας : Συγκέντρωση χωρίς εργαζόμενους

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΔεν προσήλθαν οι εργαζόμενοι  στην συγκέντρωση που διοργάνωσε η ηγεσία του του Εργατικού Κέντρου της περιοχής μας,  στο πλαίσιο των  κινητοποιήσεων που αποφάσισαν και πραγματοποιούν το διήμερο, οι  συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας.

Τοίχος αντιστήριξης στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

agorastosKΚώστας Αγοραστός: «Θωρακίζουμε το κτηριακό συγκρότημα»

Ένα νέο έργο που αφορά στην πλήρη εξασφάλιση της σταθερότητας των πρανών στο σχολικό συγκρότημα του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας στο πλαίσιο κατασκευής της Αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου, εντάσσεται στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας, με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.

Σελίδα 422 από 459

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com