A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας σε συνέδριο στην Ιταλία

E-mail Εκτύπωση

lapasAΗ Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας προσκεκλημένη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Τελικό Συνέδριο του Έργου Responsible MED (Πρόγραμμα MED) και παρουσίαση καλών πρακτικών ΕΚΕ, στη Λούκα της Ιταλίας.

Παρακλήσεις στην Θεοτόκο

E-mail Εκτύπωση

visarionasΤην προσεχή Τρίτη 6-10-2012 το Απόγευμα και ώρα 5:00-6:00 μ.μ. θα τελεσθεί, αμέσως μετά τον Εσπερινό, ή Μικρή Παράκληση στην Ύπεραγία Θεοτόκο.

Σημειώνεται δέ πώς ή όλη προσπάθεια γίνεται στά πλαίσια λατρευτικών εκδηλώσεων σέ Ενοριακό επίπεδο καί πώς κάθε Τρίτη απόγευμα ευθύς μετά τόν Εσπερινό θά τελείται ή Μικρή Παράκληση στήν Ύπεραγία Θεοτόκο γιά τήν πνευματική στήριξη καί ενίσχυση των πιστών.

Εναλλακτικές διαδρομές παράκαμψης Τεμπών

E-mail Εκτύπωση

egnatiaΑπό τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και  κατά τις ώρες 07:00-20:00 καθημερινά,

θα γίνεται διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην κοιλάδα των Τεμπών, με σκοπό τη συντήρηση και τη βραχοπροστασία του τμήματος αυτού.

Καλαμπάκα:53χρονος πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει

E-mail Εκτύπωση

esyΤέλος στην ζωή του επιχείρησε να βάλει σήμερα ένας 53χρονος Καλαμπακιώτης, που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας.

Συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική Κοινότητα Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

simvoulioΠαρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 9/2012 δημόσια τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας του Δήμου Καλαμπάκας την 6η Νοεμβρίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 18,00 μ.μ. (στο κτίριο της Βιβλιοθήκης του Δήμου Καλαμπάκας) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

Ο Ρ Ε Ι Β Α Τ Ι Κ Η Λ Ε Σ Χ Η Κ Α Λ Α Μ Π Α Κ Α Σ

E-mail Εκτύπωση

OLKΗ Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας, διοργανώνει ανάβαση στην κορυφή Βιργιάνου 1455μ..

Η ανάβαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 - 10 -2012.

Η αναχώρηση για Κορυδαλό θα γίνει από την Πλ. Δημουλά, στις 8.00 π.μ.

Προβλεπόμενες ώρες ανάβασης: περίπου 2.00'.

Η ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ… ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

E-mail Εκτύπωση

tragoudistriaΗ Ματούλα Ζαμάνη τραγουδίστρια, από την Παναγία Καλαμπάκας, ήταν η μια εξ αυτών που αποδοκίμασε έντονα τον Γιώργο Παπανδρέου, μόλις προ ημερών στη Γερμανία…

«Φάτε, τσάμπα είναι, εμείς πληρώνουμε» ήταν ορισμένα από τα λόγια που ακούστηκαν εναντίον του πρώην πρωθυπουργού.

Σύσκεψη με Χατζηδάκη για τον Ε65

E-mail Εκτύπωση

egnatiaΑποδίδουν οι πιέσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προς την Κυβέρνηση για την Ε-65. Με εντολή του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά ο .Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγ/τας ,Υποδομών κ. Κων/νος Χατζηδάκης θα ενημερώσει τους βουλευτές της κεντρικής Ελλάδος και της Δυτ. Μακεδονίας για τις νεώτερες εξελίξεις την Τρίτη 6 Νοεμβρίου , στις 7.00 μμ.

Επιστολή Αγοραστού για Θεομηνία στην Π.Ε. Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

agorastosAΈκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση βλαβών στο ορεινό οδικό δίκτυο Π.Ε. Τρικάλων από τη θεομηνία ζητά με επιστολή του προς τους συναρμόδιους Υπουργούς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση βλαβών στο ορεινό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων από τις έντονες βροχοπτώσεις στις 25 - 29 Οκτωβρίου 2012 ζητά με χθεσινή του επιστολή ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών, Υποδομών και Εσωτερικών. Στην επιστολή επισυνάπτεται τεχνική έκθεση με αναλυτική περιγραφή των ζημιών και τις θέσεις που έχουν καταγραφεί.

Υπογραφή Σύμβασης Π.Ε. Τρικάλων για Κατασκευή χωμάτινων λιμνοδεξαμενών

E-mail Εκτύπωση

agorastosΤην σύμβαση για το έργο «Κατασκευή χωμάτινων λιμνοδεξαμενών Π.Ε. Τρικάλων» προϋπολογισμού 100.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα»

Λύση στα προβλήματα επάρκειας νερού σε κτηνοτροφικές μονάδες της Π.Ε. Τρικάλων δίνεται με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Συγκεκριμένα ο κ. Αγοραστός υπέγραψε σήμερα την σύμβαση για το έργο «Κατασκευή χωμάτινων λιμνοδεξαμενών Π.Ε. Τρικάλων» προϋπολογισμού 100.000 ευρώ (με ΦΠΑ).

Σελίδα 423 από 459

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com