A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

emporikosΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ 18Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ ενόψει των νέων μέτρων που σβήνουν το μικρό και μεσαίο εμπόριο από τον χάρτη, αποφάσισε στην συνεδρίαση της 8ης Οκτωβρίου την διοργάνωση Πανεμπορικού συλλαλητηρίου με κλείσιμο των καταστημάτων για την προσεχή Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012.

5 Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας - Δραστηριότητες

E-mail Εκτύπωση

Επίσκεψη του 5ου Δημ. Σχ. Καλαμπάκας στην Έκθεση της Τροχαίας

dimotikoAΤην Παρασκευή 5 Οκτωβρίου οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄και Γ΄ του 5ου Δημ. Σχ. Καλαμπάκας επισκέφθηκαν  Έκθεση της Τροχαίας Τρικάλων που διεξήχθη στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Τρικκαίων.

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΝέο πρόγραμμα από το ΕΤΕΑΝ

Νέο πρόγραμμα του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ ΑΕ), το οποίο εγγυάται την έκδοση εγγυητικών επιστολών εκ μέρους των τραπεζών, υπέρ των μεσαίων, μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων ανακοινώθηκε την Κυριακή και θα τεθεί σύντομα σε εφαρμογή. Το πρόγραμμα υποστηρίζει τις υφιστάμενες, νέες και υπό σύσταση μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Ο αρχικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 45 εκατ. ευρώ εγγυήσεις, καλύπτοντας εγγυητικές επιστολές συνολικού ύψους 90 εκατ. ευρώ, ενώ το ποσοστό της προσφερόμενης από την ΕΤΕΑΝ ΑΕ εγγύησης ανέρχεται σε 50%.

Περιοδεία Κώστα Αγοραστού – Χρήστου Μιχαλάκη σε έργα της Περιοχής Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

agorastosAΚώστας Αγοραστός: «Έμφαση στην οδική ασφάλεια και την γρηγορότερη προσβασιμότητα»

Αυτοψία σε εκτελούμενα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Π.Ε. Τρικάλων πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Πρώτος σταθμός της περιοδείας ήταν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδικού κυκλώματος Μετεώρων όπου συνοδευόμενοι και από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών και να συνομιλήσουν με τους κατασκευαστές του έργου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΑΜΗΛΟ

E-mail Εκτύπωση

tamilosΣτις 7 Σεπτεμβρίου 2012, ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, υπέβαλλε επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθάνασιο Τσαυτάρη, για τον χρόνο υποχρεωτικής παραμονής των μετακινούμενων κτηνοτρόφων – δικαιούχων του Προγράμματος της Εξισωτικής Αποζημίωσης – στους ορεινούς βοσκοτόπους του Νομού Τρικάλων.

Καθαριότητα, Χαρακτήρας Μητρόπολης, και Θησαυρός του Αλή Πασά απασχόλησαν κυρίως το Δ.Σ.

E-mail Εκτύπωση

DSΣυνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπἀκας και ασχολήθηκε με τα  37 θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, αλλά και με αρκετά άλλα εκτός αυτής.

Το Δ.Σ. ασχολήθηκε και πήρε απόφαση σε θέματα όπως: Έγκριση ανέγερσης, με έξοδα του αιτούντα  δημότη, Μνημείου Αγωνιστών στην Κρύα Βρύση ,Διαδικασίες Υλοτόμησης δασικών εκτάσεων κ ά.

Ασφαλτόστρωση στη Χρυσομηλιά

E-mail Εκτύπωση

mixalakisΑυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου και συγκεκριμένα στον άξονα Χρυσομηλιάς –Λιβάδια Περτουλίου, πραγματοποίησε την Τρίτη 09-10-2012, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

E-mail Εκτύπωση

protiTο παρελθόν Ζωντανεύει από σήμερα στα στέκια της παλιάς πόλης.

Άνοιξε μετά από ανακαίνιση το παλαιό μαγαζί του Απ. Ψαρρή που όλοι γνωρίζαμε τελευταία ως Ουζερί-Καφενείο Γεωργίου Μήκα, γαμβρός του αείμνηστου Αποσ. Ψαρρή που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή. άφησε όμως τη ζωή του στα χέρια των παιδιών του.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ :Υπογραφή Σύμβασης για την κατασκευή Φράγματος

E-mail Εκτύπωση

IPOGRAFIΣήμερα 8/10/2012 υπογράφτηκε συμφωνητικό με αντισυμβαλλόμενα μέρη τον Δήμο Καλαμπάκας και την Ανάδοχο εταιρεία "ΑΦΟΙ Β. θΩΜΑ", για την κατασκευή του έργου με τίτλο "Κατασκευή μικρού φράγματος στη θέση ΄΄Μουσείο΄΄ του Τ.Δ. Κονισκού", αρχικού προϋπολογισμού 232.563,03 € και με την μέση έκπτωση 41,20%του αναδόχου συμβατικού προϋπολογισμού 136.745,87 € με Φ.Π.Α..

Δ.Σ.ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ :Μονοιασμένοι και αγωνιστικοί……. αλλά στο παραπέντε.

E-mail Εκτύπωση

DSΔυσανασχέτησε ακόμα και ο Υπουργός - είπαν-όταν τους είδε μονιασμένους και αγωνιστικούς τους Δημοτικούς Συμβούλους Καλαμπάκας, τους Βουλευτές Τρικάλων τον Αντιπεριφεριάρχη και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να απαιτούν την παραμονή της ΔΥΟ Καλαμπάκας.

Σελίδα 431 από 461

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com