A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ HAILLAN

E-mail Εκτύπωση

xeirotexniesΜε πρωτοβουλία του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας αναχωρεί την Παρασκευή 5/10/12 αποστολή που θα εκπροσωπήσει την τοπική κοινωνία σε έκθεση που διοργανώνει ο Σύλλογος «Les fusées d'Alienor» με συμμετοχή δεκαεπτά (17) χωρών στη αδελφή πόλη Le Haillan της Γαλλίας.

Εντατικοί έλεγχοι για λαθροϋλοτομίες

E-mail Εκτύπωση

xilaΠερισσότερο από κάθε άλλη χρονιά φέτος οι αυξημένες ανάγκες του κόσμου σε καυσόξυλα, απόρροια των επερχόμενων ανατιμήσεων στο πετρέλαιο θέρμανσης, έχουν ωθήσει αρκετούς στην παρανομία και στην κοπή δένδρων χωρίς τις απαιτούμενες άδειες.

Θανάσης Βλάχος "Όχι στη κατάργηση της ΔΟΥ Καλαμπάκας"

E-mail Εκτύπωση

vlaxosΌχι στη λογική των αριθμών για κατάργηση της ΔΟΥ Καλαμπάκας

Ένα χρόνο πριν είχε ανακοινωθεί η απόφαση για κατάργηση της ΔΟΥ Καλαμπάκας, γεγονός που αιφνιδίασε για τη λογική της.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Έκτακτο Δ. Σ. ''Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά''

E-mail Εκτύπωση

DSaΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ώρα 7 και κάτι, άρχισε το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας προκειμένου να ληφθεί απόφαση αντιδράσεων για το σοβαρό θέμα απομάκρυνσης της ΔΟΥ από την πόλη μας για την οποία, αφού έπρεπε να κλείσει σήμερα Δευτέρα 1-10-2012, εδόθη δια εγγράφου από το αρμόδιο Υπουργείο παράταση οκτώ ημερών, μέχρι δηλ. τη Δευτέρα 8η Οκτωβρίου.

Υπογραφή σύμβασης«Ολοκλήρωση Περιφερειακού Δακτυλίου Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

agorastosAΚώστας Αγοραστός: «Έργο που προσθέτει ασφάλεια και ταχύτητα στις μετακινήσεις

Μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκινάνε οι εργασίες για την ολοκλήρωση του περιφερειακού των Τρικάλων καθώς υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής μεταξύ του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας, στο Δημαρχείο των Τρικάλων.

Διανομή εμφιαλωμένου νερού στους Κορυδαλλιώτες

E-mail Εκτύπωση

koridalosΘΕΜΑ: «Καταλληλότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης Δικτύου Ύδρευσης Τ.Κ. Κορυδαλλού Δ.Ε. Μαλακασίου»

Σχετ. : i) Το με Αριθ. Πρωτ. 41328 /27-09-2012 έγγραφο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Τρικάλων.

Συνέδριο του ΙΚΑ στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

ikaΣυνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΙΚΑ (ΠΟΣΕ ΙΚΑ) στο ξενοδοχείο «Διβάνη Μετέωρα» στην Καλαμπάκα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Η έναρξη του 21ου συνεδρίου, θα γίνει την Παρασκευή, στις 9.30 π.μ., όπου και θα πραγματοποιηθεί, χαιρετισμός του προέδρου της ΠΟΣΕ ΙΚΑ, κ. Νίκου Χατζόπουλου, θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί επισήμων και συνδικαλιστικών φορέων καθώς και τοποθετήσεις σε θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, που ως γνωστό, αφορούν και αγγίζουν όλους μας.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

papasΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ : την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει στον I. Ναό Αγ. Σεραφείμ του χωρίου Φανάριο Καρδίτσης. Την Δευτέρα θα αναχωρήσει για την Αθήνα προκειμένου να λάβει μέρος στις ετήσιες Συνεδριάσεις της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΝΕΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Επιπλέον κονδύλια 51,2 εκ. ευρώ στο Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων»

Αυξάνεται κατά 51,2 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός του προγράμματος του ΕΣΠΑ για στήριξη νέων επιχειρηματιών και ανέργων προκειμένου να δημιουργήσουν νέες επιχειρήσεις. Με την αύξηση των διαθέσιμων κονδυλίων, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα 3.207 επιπλέον προτάσεις, πέρα από τις 2.228 που έχουν ήδη ενταχθεί.

Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας - Απεγκλωβισμός αναρριχητών στα Μετέωρα

E-mail Εκτύπωση

ampariaΤην Τετάρτη και περίπου στις 7.30 το απόγευμα από περαστικούς, ειδοποιήθηκε η Ομάδα Διάσωσης της Ο.Λ. Καλαμπάκας, για πρόβλημα που υπήρχε με δύο Γάλλους πεζοπόρους, στην Βόρεια πλευρά του βράχου των Αμπαριών. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Π.Υ. Καλαμπάκας.

Σελίδα 434 από 462

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com