A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επιστολή περιφερειαρχών προς τον πρωθυπουργό, για την Ε65

E-mail Εκτύπωση

egnatiaΤην ολοκλήρωση του οδικού άξονα Ε65 και την σύνδεσή του με την Εγνατία Οδό όπως έχει προβλεφθεί ζητούν με κοινό έγγραφό τους προς τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, του αρχηγούς των κομμάτων της κυβέρνησης κ.κ Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη και τον υπουργό ανάπτυξης και υποδομών κ. Κωστή Χατζηδάκη οι Περιφερειάρχες Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης και μετά από σχετικές αποφάσεις των τριών Περιφερειακών Συμβουλίων.

Τρικαλινός ψάχνει στα σκουπίδια!

E-mail Εκτύπωση

skoupidiaΤραγικές εικόνες με συμπολίτες που δεν έχουν ούτε τα προς το ζειν

Δυστυχώς την ώρα που οι πολιτικοί και οι κυβερνώντες πασχίζουν υποτίθεται να σώσουν τη χώρα, οι πολίτες όλο και περισσότερο υποφέρουν από τα σκληρά μέτρα λιτότητας που έχει επιβάλλει το μνημόνιο.

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΠαρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 8/2012 δημόσια τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας του Δήμου Καλαμπάκας την 18η Σεπτεμβρίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 18,00 μ.μ. (στο κτίριο της Βιβλιοθήκης του Δήμου Καλαμπάκας) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

Επιχειρηματικά Νέα

E-mail Εκτύπωση

epixirimatikaneaΥποχρεωτική η αυτοαπογραφή των εταιριών στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ)
To Επιμελητήριο Τρικάλων  ενημερώνει τα μέλη του  ότι σύμφωνα με την Υ.Α. K1-941οικ./12 όπως τροποποιήθηκε με την Κ1-1136/12 και την διευκρινιστική εγκύκλιο Κ1-1184/12-06-2012 του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας από 2/7/2012 ξεκινάει η διαδικασία αυτοαπογραφής των  επιχειρήσεων  στο ΓΕΜΗ  η οποία είναι υποχρεωτική.

Η Καλαμπάκα υποδέχτηκε την Τίμια Κάρα του Πολιούχου της Αγίου Βησσαρίωνος

E-mail Εκτύπωση

karaAΤην Τίμια Κάρα παρέλαβε Ο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ   ΣΤΑΓΩΝ  &  ΜΕΤΕΩΡΩΝ  ΣΕΡΑΦΕΙΜ, στα προπύλαια του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Βησσαρίωνος της πόλης μας. 

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν αύριο και θα ολοκληρωθούν ανήμερα της εορτής, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.

Έλεγχοι στα Κυλικεία των Σχολείων του Νομού

E-mail Εκτύπωση

mathitesΕλέγχους στα κυλικεία των σχολείων σε ολόκληρο το Νομό πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, συγκροτώντας συνεργεία που τα απαρτίζουν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Υγείας, του Τμήματος Εμπορίου και του Τμήματος Κτηνιατρικής.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

Π  Ρ  Ο  Γ  Ρ Α Μ Μ Α

stagonΕΟΡΤΗΣ  ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ  ΑΓΙΟΥ   ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ  ΣΤΑΓΩΝ  -  ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ  ΛΑΡΙΣΗΣ

Α΄ Τήν  Πέμπτην 13ην Σεπτεμβρίου ( προπαραμονήν ):

1. Τό  ἀπόγευμα  καί περί  ὥραν 6.45΄ εἰς τά προπύλαια  τοῦ Ἱ. Μητροπολιτικοῦ Ναοῦ τοῦ Ἁγίου Βησσαρίωνος  Καλαμπάκας ὑπό τοῦ ἱεροῦ Κλήρου καί τοῦ εὐλαβοῦς λαοῦ θά γίνη ἡ ὑποδοχή τῆς τιμίας  Κάρας τοῦ Ἁγίου, ἡ ὁποία φυλάσσεται  εἰς τήν Ἱ. Μονήν Δουσίκου Πύλης.

4η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας

E-mail Εκτύπωση

epimmelitirioΤο Επιμελητήριο Τρικάλων γνωστοποιεί στις επιχειρήσεις – μέλη του ότι το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης συνδιοργανώνουν την 4η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας (ΕΒΕΠ 2012).

Συμμετοχή της ΣΜΥ στην εκδήλωση με την επωνυμία «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ 2012».

E-mail Εκτύπωση

SMYΤο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε μεταξύ 300 περίπου συμμετεχόντων απ’ όλη τη χώρα, στην Πορεία Τιμής 26 χιλιομέτρων με την επωνυμία «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ 2012».

Η εκδήλωση οργανώθηκε με την ευκαιρία της επετείου της Μάχης των Θερμοπυλών, υπό την αιγίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ:Φρεάτια ομβρίων υδάτων, SOS για καθαρισμό

E-mail Εκτύπωση

freatiaAΌπου  να είναι οι μπόρες θ’ αρχίσουν και οι καταιγίδες θα φτάσουν.

Ούτε ‘όμως και φέτος τα φρεάτια έχουν καθαριστεί. Οι πολίτες στις γειτονιές της πόλης ανησυχούν.

Σελίδα 436 από 462

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com