A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέο φοροσόκ: Ενοικιαστές στα σπίτια τους οι Έλληνες

E-mail Εκτύπωση

forosokΤι περιμένει τους κατόχους ακίνητης περιουσίας από το 2013. Ο φόρος που θα αντικαταστήσει "χαράτσι" και ΦΑΠ. Δεν εξαιρούνται ούτε οι εκτάσεις, στις οποίες έχουν εγκατασταθεί φωτοβολταϊκά

Ενοικιαστές στα ίδια τους τα σπίτια θα γίνουν οι Έλληνες πολίτες τα επόμενα χρόνια, με το οικονομικό επιτελείο να σχεδιάζει την επιβολή ενιαίου φόρου κατοχής ακίνητης περιουσίας σε 5,6 εκατομμύρια φυσικά και 1 εκατομμύριο νομικά πρόσωπα.

Ένα πρώτο βήμα για τον Ε65

E-mail Εκτύπωση

egnatiaΝα και μια θετική είδηση για τον αυτοκινητόδρομο κεντρικής Ελλάδας (Ε65) τα έργα του οποίου έχουν σταματήσει εδώ και πολλούς μήνες.

Συμμετοχή της ΣΜΥ στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση

sirtakiAΤην Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε, μεταξύ 600 περίπου Τρικαλινών στην πολιτιστική εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας με θέμα «Το Μεγαλύτερο Συρτάκι του Κόσμου».

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΥ

E-mail Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

kanalakiΑνακoινούται ότι το προσεχές Σάβατον 8ην Σεπτεμβρίου τρέχοντος έτους, πανηγυρίζει επί τη  Εορτή του Γεννεσίου της Θεοτόκου, ο ημέτερος Μετοχικός Ναός της Παναγίας της «Καναλιωτίσσης » στο δάσος της Ί. Μ. Μεγάλου Μετεώρου, Καναλάκι..

Προς τον κ. Αντιδήμαρχο Καθαριότητος

E-mail Εκτύπωση

viron Κ. Αντιδήμαρχε προχθές στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έθεσα το θέμα της πλημμελούς φροντίδας της καθαριότητας τόσο της Πόλης όσον και των Τοπικών Κοινοτήτων.

Διανομή Ελαιολάδου και Ελιών.

E-mail Εκτύπωση

 

eleoladoAΣτο Δήμο Πύλης

Παραγγελίες έως και 4 Σεπτεμβρίου. Για γρήγορη εξυπηρέτηση μπορείτε να δώσετε την παραγγελία και μέσω facebook στο ΔΕΛΦΙΚΟ, αναφαίρετε στα μηνύματα ονοματεπώνυμο, αριθμό τηλεφώνου αλλά και την ποσότητα Ελαιολάδου και Ελιών που επιθυμείτε.

Σύσκεψη για την πορεία της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

vivliothikiΠραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 31/8/2012, στις 11.00 π.μ. σύσκεψη στο Γραφείο του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Δημητρίου Σακελλαρίου, για την πορεία της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας. (Δωρεά της κ. Δημουλά).

Πρόταση κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

tamilosΚύριε Υπουργέ

Η πληροφορία για την πιθανότητα κλεισίματος της Δ.Ο.Υ. Καλαμπάκας, βρίσκει την κοινωνία των Τρικάλων και της Καλαμπάκας αντίθετη. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί

- Η Δ. Ο. Υ  Καλαμπάκας λειτουργεί πάνω από 60 χρόνια , εξυπηρετεί 40.000 φορολογούμενους που κατοικούν σε 71 οικισμούς , σε μία έκταση περίπου 2 εκατομμυρίων στρεμμάτων ( δεύτερος σε έκταση  στην Ελλάδα).

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Νηπιαγωγείο χωρίς περίφραξη

E-mail Εκτύπωση

nipiagogio_AΗ ώρα για το πρώτο κουδούνι στα σχολεία πλησιάζει. Τα προβλήματα που θα προκύψουν πολλά.

Στη  Κωνστάντιο, εκεί στην Αγία Βαρβάρα, που στεγάζονται το  2ο και το 5ο Νηπιαγωγείο της Καλαμπάκας, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κατεδαφίστηκε παλιά οικία που ο τοίχος της αποτελούσε και περίφραξη  ανατολικά της αυλής του Νηπιαγωγείου.

Στο ΕΣΠΑ η Βελτίωση υποδομών ύδρευσης του Δήμου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

espaΚώστας Αγοραστός: «Διασφαλίζουμε την επάρκεια νερού στο Δήμο Καλαμπάκας»

Ένα νέο έργο που έχει ως στόχο την επίλυση του προβλήματος επάρκειας σε νερό στο Δήμο Καλαμπάκας, ενέταξε με σημερινή του απόφαση στο ΕΣΠΑ ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. Συγκεκριμένα το έργο με τίτλο «Βελτίωση υποδομών ύδρευσης Δήμου Καλαμπάκας» προϋπολογισμού 880.000,00 ευρώ, εντάσσεται στο ΕΣΠΑ / Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη και ειδικότερα στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Προστασία και Διαχείριση Υδατικών Πόρων».

Σελίδα 438 από 462

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com