A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΤΑΜΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.

E-mail Εκτύπωση
tamilosAΟ κ. Μιχάλης Ταμήλος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την πυρόπληκτη περιοχή της Καλαμπάκας προκειμένου να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

sakelariouΠ Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην 12η  δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας στις 28 Αυγούστου 2012 ημέρα  Τρίτη και ώρα  7.00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας (Δ/νση Κροσσάρη & Ρούβαλη Γωνία)  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

Σε ύφεση η φωτιά στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

fotiaΚαλύτερα φαίνεται πως εξελίσσονται τα πράγματα με την φωτιά που κατακαίει από χθες το μεσημέρι στην ορεινή περιοχή της Καλαμπάκας.

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η πυρκαγιά στο Ορθοβούνι, ενώ δίνεται μάχη για να μην υπάρχουν αναζωπυρώσεις.

Φαγητό και νερό στους πυροσβέστες από Β. Τσίνα και μοναχό Αθανάσιο τον Μετεωρίτη

E-mail Εκτύπωση
tsinasΜε τον δικό τους τρόπο στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουν οι πυροσβέστες, μα και οι εθελοντές, το τελευταίο διήμερο στα ορεινά της Καλαμπάκας, ο Βασίλης Τσίνας, της εταιρίας Tsinas S.A., και ο μοναχός Αθανάσιος Αναστασίου ο Μετεωρίτης, προηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου.

Επιστολή Δημάρχου Καλαμπάκας στον Υπουργό Χαρακόπουλο

E-mail Εκτύπωση

Θέμα : Ζημιές από Πράσινο σκουλήκι στην καλλιέργεια του

Βαμβακιού και στην καλλιέργεια του καπνού.

kalampakaΚύριε Υπουργέ

Κατόπιν πιέσεων βαμβακοπαραγωγών και καπνοπαραγωγών του Δήμου μας και ύστερα από επιτόπιους ελέγχους γεωπόνων του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου μας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι διαπιστώθηκαν σημαντικότατες και εκτεταμένες ζημιές σε καλλιέργειες βαμβακιού και καπνού από πράσινο σκουλήκι με αποτέλεσμα να αναμένονται μειωμένες παραγωγές.

ΚΕΝΑΚΑΠ και ΚΕΚ ΣΤAΓΩΝ σε πρόγραμμα προώθησης της Απασχόλησης

E-mail Εκτύπωση

KenLogGrΕγκρίθηκε με απόφαση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ το Τοπικό Πρόγραμμα για Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες (ΤοπΕΚΟ) Τρικάλων, ύψους 600.000€, που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Κόλαση φωτιάς στην περιοχή μας

E-mail Εκτύπωση

Η φωτιά απειλεί το Ορθοβούνι

fotia

Εξαιρετικά δύσκολο είναι το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων στην προσπάθεια τους να κατασβήσουν τη μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε από τη Μεγάλη Κερασιά Καλαμπάκας και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, λόγω των δυνατών ανέμων.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε. ΄΄ΟΡΟΣΗΜΟ΄΄ ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

E-mail Εκτύπωση

papanikolaousΣας ενημερώνουμε ότι, για την νέα σχολική χρονιά  στο Φροντιστήριο θα λειτουργήσουν όλες οι ειδικότητες των μαθημάτων Γυμνασίου, Γεν. Λυκείου και ΕΠΑ.Λ με Μειωμένες Τιμές και Προσφορές Διδάκτρων για επιλογή περισσότερων μαθημάτων για όλες τις τάξεις Γυμνασίου – Λυκείων

Καλαμπάκα. Είναι να κλαίει κανείς ή να γελάει;

E-mail Εκτύπωση
dromosAΔεν ξέρω πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς αυτή την εικόνα.

Είναι τσαπατσουλιά ; (sik).

Υπεγράφη στην Καλαμπάκα η σύμβαση του έργου Μπάρος – Καλλαρύτες

E-mail Εκτύπωση

Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: Σημαντικό έργο για την περιοχή και για την κοινωνία.

agorastosAΥπεγράφη στο Δημαρχείο Καλαμπάκας από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η σύμβαση του έργου «Βελτίωση και ασφαλτόστρωση οδού Ανθούσα – Μπάρος (όρια Νομού Τρικάλων – σύνδεση με Καλλαρύτες) προϋπολογισμού 960.000€, παρουσία του Δημάρχου Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελαρίου, του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Ζήση Γρηγορίου, των περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Αργυροπούλου, Μπάρδα, Νάνη, Τσίγκα, των αντιδημάρχων, της Διευθύντριας των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Καραγιάννη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Σελίδα 440 από 462

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com