A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση
trainoΠροωθείται η κατασκευή ισόπεδης διάβασης στην Ε.Ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας, πριν το ξενοδοχείο "Αμαλία", στο σημείο όπου περνά η σιδηροδρομική γραμμή...

Η παλαιά παραδοσιακή βρύση στην κεντρική πλατεία του Καστρακίου

E-mail Εκτύπωση
vrisiΚυρία Διευθύντρια,

προ ημερών δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο άρθρο με τίτλο «Εικόνα εγκατάλειψης στο Καστράκι» όπου μεταξύ των άλλων αναφερόταν και στην εικόνα που παρουσιάζει η βρύση της κεντρικής πλατείας του χωριού . Η βρύση αυτή αντικατέστησε μια σπάνια παραδοσιακή βρύση που υπήρχε περίπου στο ίδιο εκείνο σημείο , τουλάχιστον από την εποχή των παππούδων μας . Θα μπορούσα να πω ότι , για οιονδήποτε είχε μία στοιχειώδη γνώση , αυτή η βρύση ήτανε το κόσμημα του χωριού !!!!!!

Γενική συνέλευση της Α.Λ.Α.Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση
alameteoraΓενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Α.Λ.Α.Μετεώρων την Πέμπτη 7/06/2012 και ώρα 19.00 στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας (έναντι ΤΑΞΙ).

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα εξής:

  • Ανάγνωση Καταστατικού προς τα Μέλη
  • Εγγραφή Μελών στο Μητρώο

Η Daily Mail και τα Μετέωρα

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΈνα ξεχωριστό φωτογραφικό αφιέρωμα κάνει η αγγλική ιστοσελίδα, Daily Mail, στα ''κρεμαστά' μοναστήρια", δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα Μετέωρα. ''Όταν προσπαθείς να επικοινωνήσεις με το Θεό, βοηθά να έχεις βρει ένα γαλήνιο και ήσυχο μέρος για να προσευχηθείς'', αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Καλαμπάκα: 60% κάτω οι κρατήσεις από το εξωτερικό

E-mail Εκτύπωση
kratiseisΌσο παρατείνεται η πολιτική αστάθεια στη χώρα μας οι ξενοδόχοι της περιοχής μας αλλά και της υπόλοιπης χώρας βλέπουν τον αριθμό των κρατήσεων που ακυρώνονται να αυξάνει συνεχώς.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ...

E-mail Εκτύπωση
palaiokwstaΝέο γύρο αναζήτησης του Παλαιοκώστα ξεκινά η Ελληνική Αστυνομία στην περιοχή των Τρικάλων...

 

Γάβρος Καλαμπάκας 16ο αντάμωμα Χασιωτών. Υπό βροχή η εκδήλωση

E-mail Εκτύπωση
antamwmaΠραγματοποιήθηκε το 16ο Χασιώτικο αντάμωμα στον Άγιο Θεοδόσιο Γάβρου Χασίων. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες όμως δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν. Οι εκδηλώσεις άρχισαν με τη λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Θεοδοσίου που βρίσκεται χτισμένο στο βράχο της περιοχής.

ΣΕΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΘΕΟΠΕΤΡΑΣ

E-mail Εκτύπωση
seoΤο Τοπικό Τμήμα Οδηγισμού Καλαμπάκας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Σπήλαιο της Θεόπετρας, την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, στα πλαίσια του προγράμματος ''ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ- Γνωρίζω το παρελθόν, δημιουργώ το μέλλον''. Στην εκδρομή συμμετείχε όλο σχεδόν το δυναμικό του Τοπικού Τμήματος, Αστέρια, Πουλιά, Οδηγοί και Αρχηγείο, το Τμήμα Συνεργασίας και πολλοί φίλοι του Σώματος.

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

epimelitirio

Συνεδρίασε το Δ.Σ. Καλαμπάκας. Φραστικό επεισόδιο μεταξύ προέδρου Δ.Σ. και Αντιδη

E-mail Εκτύπωση
dimarxeioΜε πολύ σοβαρά θέματα στην Ημερήσια Διάταξη συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Καλαμπάκας .

Εκτός των άλλων έγινε και ενημέρωση από τους μελετητές του μελετητικού γραφείου <ΡΟΙΚΟΣ> που ανέλαβαν να συντάξουν τη μελέτη του Πολεοδομικού Σχεδίου στον πρώην δήμο Καλαμπάκας για την ανάπτυξη της Καλαμπάκας και των ΜΕΤΕΩΡΩΝ .

Σελίδα 454 από 461

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com